Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen. Het bedrijf verkoopt haar diensten en producten door heel Europa. Voor een productiefaciliteit in Nederland werd G-vloeren gevraagd om een hoogwaardige ESD-gietvloer te leveren van circa 2250 m2.

Antistatische gietvloer beschermt mensen en apparatuur

Niemand zit te wachten op de ‘onzichtbare lichtflits’ die gevoelige apparatuur zware schade toebrengt of overspringt naar mensen die over de vloer rondlopen. Een antistatische vloer is bedoeld om opgebouwde statische elektriciteit snel af te kunnen voeren. Het aanleggen van Electronic Static Discharge (ESD) gietvloeren vergt precisie en een goede voorbereiding. Uiteraard een goede “aarding” van de vloer een belangrijke voorwaarde om de dit type vloeren echt te laten slagen. Er zijn verschillende ESD alternatieven op de markt, zelfs speciale tegels die met behulp van een kliksysteem aan elkaar kunnen worden bevestigd. Een ESD gietvloer heeft echter als groot voordeel dat de vloer geheel naadloos kan worden uitgevoerd zodat materieel en transportvoertuigen er makkelijk overheen kunnen rijden. ESD gietvloer zijn dan ook zeer geschikt voor expeditieruimten, magazijnen en andere vloeren waar gewerkt wordt met pallets, heftrucks en ander rijdend materieel.

De opbouw van een ESD gietvloer

Op diverse punten in de vloer worden aardingspunten aangelegd waarna kan worden begonnen met het daadwerkelijk gieten van de vloer. Deze aardingspunten worden dus ingestort en moeten dus van zeer goede kwaliteit zijn. Ook de capaciteit van deze punten moet goed worden bekeken. Er moet een inschatting worden gemaakt hoeveel lading er maximaal kan worden afgevoerd. De toegepaste gietlaag kan worden voorzien van een antislip-coating die het veilig vervoer van mensen en materieel faciliteert.

Wilt u meer weten over ESD gietvloeren en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bij G-vloeren hebben we ruime ervaring opgebouwd met dit type vloerafwerkingen. Bel tijdens kantooruren naar 020 – 846 36 94 of stuur een E-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike