Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  G-vloeren gaat de grens over

  Binnen de interieur designwereld zijn de kunststofvloeren van G-vloeren steeds meer een begrip aan het worden. Wij zijn er bijzonder trots op, dat op steeds grotere schaal de hoogkwalitatieve design vloeren van G-vloeren worden toegepast bij aansprekende- en spraakmakende projecten. Dit verklaart wellicht voor een belangrijk deel waarom het succes van G-vloeren in Nederland ook in het buitenland niet onopgemerkt is gebleven.

  Intensieve contacten met Duitse aannemers en architecten hebben er toe geleid, dat G-vloeren is ingeschakeld voor een aantal grote opdrachten in Duitsland waaronder enkele gemeenschappelijke Europese projecten voor lokale- en regionale overheden. De hoge mate van tevredenheid van onze opdrachtgevers over de kwaliteit van onze design vloeren heeft er voor gezorgd, dat wij nieuwe contacten hebben kunnen leggen in andere Europese landen. Deze contacten hebben inmiddels voor nieuwe opdrachten binnen Europa gezorgd.

  Om aan de toenemende vraag naar (design) kunststofvloeren uit het buitenland te kunnen voldoen heeft G-vloeren haar organisatie sterk uitgebreid met specialisten die just-in-time levering in het buitenland mogelijk maakt. Zo heeft G-vloeren de beschikking over een team vertalers, die een optimale communicatie garanderen en beschikt de buitenland divisie over een team projectontwikkelaars, applicateurs, technische en commerciële adviseurs die voor uw klaar staan en snel voor u kunnen handelen.

  Waar u ook woont of werkt. G-vloeren kan voor u gegarandeerd de ideale hoogkwalitatieve maatwerk kunstofvloer leveren waarnaar u op zoek bent.

  Bent u geïnteresseerd in één van onze design vloeren of bedrijfsvloeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op 020 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

   

G-vloeren Nieuws

24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt...

lees meer
22 januari 2016

G-vloeren opent nieuwe showroom te Haarlem in samenwerking met Shellman

In Juli van dit jaar (2014) heeft Shellman een showroom geopend aan het Spaarne te Haarlem. Al jaren is Shellman bezig met het bedenken en ontwerpen van objecten die zijn...

Lees meer
31 november 2014

Profiteer nu van 6% BTW op arbeidsloon

Overheid verlengt lage BTW-tarief arbeidskosten op onderhoud woningen

Sinds de aankondiging vanuit de overheid dat het lage BTW tarief wat betreft de arbeidskosten...

Lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike