Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  G-vloeren gietvloeren scoort een 9 in klanttevredenheidsonderzoek

  Groot feest op de vestiging van G-vloeren aan de Overtoom in Amsterdam, want G-vloeren werd in een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek, dat ging over de periode januari - juni 2012, voor de eerste keer in haar bestaan maar liefst beloond met het cijfer 9. En dat is een halve punt hoger dan de voorafgaande periode. Dit past precies bij de ambitie van G-vloeren, om op het gebied van gietvloeren tot de absolute top in Nederland te behoren.

   

  G-vloeren combineert een unieke service met een hoge kwaliteit gietvloeren

  Uit het klanttevredenheidsonderzoek kwam overduidelijk naar voren, dat G-vloeren ondanks een stagnerende economie blijft gaan voor hoogkwalitatieve gietvloeren in combinatie met een excellente service. Eigenlijk is niets te gek meldde een zakelijke relatie van G-vloeren ons. “Wij hebben een grote bakkerij waar continuïteit heel belangrijk is. G-vloeren kwam in onze ogen met een unieke oplossing. In het weekend werd onze bakkerij door de applicateurs van G-vloeren voorzien van een EP professional coatingvloer, waarop we vanaf zondagavond weer mochten lopen. Zo hadden we geen productieverlies.”

   

  G-vloeren gaat op het gebied van gietvloeren voor de absolute top

  Het management van G-vloeren gaat op het gebied van gietvloeren voor de absolute top. Daar hebben onze (toekomstige) klanten recht op. Daarom geven wij de hoogste garanties, beschikken wij over de beste applicateurs die er op het gebied van gietvloeren in Nederland zijn en staan bij ons de wensen van onze klanten volledig centraal. G-vloeren is onder meer bekend van de media, woonmagazines en van reclame bij eredivisie voetbalwedstrijden. De beste reclame is echter mond-tot-mond reclame van tevreden klanten. Vandaar dat wij zoveel waarde hechten aan een goed cijfer bij het klanttevredenheidsonderzoek.

   

   

  Bent u geïnteresseerd in één van onze design vloeren of bedrijfsvloeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op 020 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

    

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike