Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woning gietvloer

G-vloeren gietvloeren scoort een 9 in klanttevredenheidsonderzoek

Groot feest op de vestiging van G-vloeren aan de Overtoom in Amsterdam, want G-vloeren werd in een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek, dat ging over de periode januari – juni 2012, voor de eerste keer in haar bestaan maar liefst beloond met het cijfer 9. En dat is een halve punt hoger dan de voorafgaande periode. Dit past precies bij de ambitie van G-vloeren, om op het gebied van gietvloeren tot de absolute top in Nederland te behoren.

G-vloeren combineert een unieke service met een hoge kwaliteit gietvloeren

Uit het klanttevredenheidsonderzoek kwam overduidelijk naar voren, dat G-vloeren ondanks een stagnerende economie blijft gaan voor hoogkwalitatieve gietvloeren in combinatie met een excellente service. Eigenlijk is niets te gek meldde een zakelijke relatie van G-vloeren ons. “Wij hebben een grote bakkerij waar continuïteit heel belangrijk is. G-vloeren kwam in onze ogen met een unieke oplossing. In het weekend werd onze bakkerij door de applicateurs van G-vloeren voorzien van een EP professional coatingvloer, waarop we vanaf zondagavond weer mochten lopen. Zo hadden we geen productieverlies.”

G-vloeren gaat op het gebied van gietvloeren voor de absolute top

Het management van G-vloeren gaat op het gebied van gietvloeren voor de absolute top. Daar hebben onze (toekomstige) klanten recht op. Daarom geven wij de hoogste garanties, beschikken wij over de beste applicateurs die er op het gebied van gietvloeren in Nederland zijn en staan bij ons de wensen van onze klanten volledig centraal. G-vloeren is onder meer bekend van de media, woonmagazines en van reclame bij eredivisie voetbalwedstrijden. De beste reclame is echter mond-tot-mond reclame van tevreden klanten. Vandaar dat wij zoveel waarde hechten aan een goed cijfer bij het klanttevredenheidsonderzoek.

Bent u geïnteresseerd in één van onze design vloeren of bedrijfsvloeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op 020 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl