Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

G-vloeren geeft daar uiting aan door zowel de service als de kwaliteit op het hoogste niveau vast te stellen. Door altijd met de beste materialen en met professionele uitvoerders te werken, zijn wij gewoon de nummer één. Bovendien verschaft G-vloeren gedurende het hele proces duidelijkheid over de gang van zaken. Klanten weten altijd waar zij bij ons aan toe zijn en dat wij afspraken nakomen.

Deskundigheid voorop

Deskundigheid is belangrijk en zeker in de wereld van gietvloeren waar er zoveel van zijn. G-vloeren heeft de expertise om u altijd de juiste gietvloer te adviseren. Wij streven er niet alleen naar om aan uw verwachtingen te voldoen, maar bereiken dat ook. Onze gietvloerexperts weten welke gietvloer wel en niet geschikt is voor verschillende situaties.

Wij zijn dan ook zowel eerlijk over de mogelijkheden als over de onmogelijkheden. Als een bepaalde uitvoering onmogelijk is, bieden wij u een alternatief. Dat is ook een teken dat wij met u meedenken. Onze deskundigheid staat daarom altijd voorop om u het beste van het beste te bieden.

Eerlijk, betrouwbaar en snelle communicatie

Er zijn veel gietvloer bedrijven actief, maar die zijn lang niet allemaal even snel in de communicatie. Of misschien zelfs niet eens betrouwbaar als het gaat om het nakomen van afspraken. De reviews over onze gietvloeren en over G-vloeren laten het tegendeel zien. Onze klanten zien ons als eerlijk en betrouwbaar. Dat wij snel communiceren stellen onze opdrachtgevers eveneens op prijs.

Ervaar het in onze leuke showroom

Dat G-vloeren op alle belangrijke aspecten als beste uit de bus komt in Nederland en in België is niet vreemd. Wij willen iedereen gewoon het beste bieden en doen daar ons uiterste best voor. Het is mogelijk om onze hoge serviceniveau zelf persoonlijk te ervaren. Bijvoorbeeld door naar onze showroom te komen. Die is groot van opzet en onze professionele medewerkers heten u graag welkom. De medewerkers in onze grote showroom voorzien u graag van een deskundig advies.

De keuze voor de perfecte gietvloer begint doorgaans bij het krijgen van een goed advies. Niet iedere gietvloer is voor elke situatie geschikt en in onze showroom vertellen wij u daar graag alles over. U krijg van alles meteen een indruk, zoals van de diversiteit in gietvloeren. Bovendien zijn er kleurstalen aanwezig, zodat u zich alvast een voorstelling maakt van uw gietvloer in uw favoriete kleur. De showroom van G-vloeren is gevestigd aan Overtoom 447 in Amsterdam en op afspraak te bezoeken.

Wilt u weten welke industrievloer voor u optimaal geschikt is? Bel met G-vloeren tijdens kantooruren via 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike