Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  G-vloeren manifest in beeld bij thuiswedstrijden van FC Utrecht

  Steeds meer gezinnen en bedrijven in Nederland maken gebruik van de ongeëvenaarde mogelijkheden van de hoogkwalitatieve design kunststof gietvloeren van gietvloeren specialist G-vloeren. Uit een onafhankelijk klanttevredenheid onderzoek blijkt, dat mond-tot-mond reclame van tevreden klanten en door de applicateurs van G-vloeren geappliceerde kunststofvloeren voor een belangrijk deel hieraan ten grondslag liggen. Voor velen blijkt een maatwerk design gietvloer van G-vloeren bij een zakelijke relatie of vrienden in de praktijk de aanleiding te zijn om informatie aan te vragen. Zien doet dus verkopen. Wie wil er geen duurzame en betaalbare kunststof design gietvloer die voldoet aan al uw wensen?

  Led borden, reclame borden en scoreborden wijzen u de weg naar G-vloeren   

  FC Utrecht houdt van kwaliteit en heeft om deze reden in haar stadion gekozen voor een hoogkwalitatieve en duurzame gietvloer van gietvloeren specialist G-vloeren uit Amsterdam. Wanneer u in de praktijk wilt ervaren of een gietvloer van G-vloeren wel bestand is tegen grote mensenmassa’s, duurzaam en slijtvast is nodigen wij u uit om eens een kijkje te gaan nemen in het stadion van FC Utrecht. Wanneer u overtuigd bent kunt u ons tijdens de thuiswedstrijden eenvoudig vinden op alle led borden, reclame borden en scoreborden in het stadion, want de medewerkers van G-vloeren dragen topsport een warm hart toe.

   

  Voor de ultieme gietvloer gaat u naar G-vloeren  

  Doe met de keuze van uw kunststof gietvloer geen concessies en kies de gietvloer die volledig voldoet aan al uw wensen! Alleen dan bereikt u het optimale resultaat. En creëert u de unieke sfeer en ambiance die u voor ogen heeft. De ervaren adviseurs van G-vloeren adviseren u graag.

   

  Tel: 020 846 36 94 | E: info@g-vloeren.nl 

   

   

G-vloeren Nieuws

24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt...

lees meer
22 januari 2016

G-vloeren opent nieuwe showroom te Haarlem in samenwerking met Shellman

In Juli van dit jaar (2014) heeft Shellman een showroom geopend aan het Spaarne te Haarlem. Al jaren is Shellman bezig met het bedenken en ontwerpen van objecten die zijn...

Lees meer
31 november 2014

Profiteer nu van 6% BTW op arbeidsloon

Overheid verlengt lage BTW-tarief arbeidskosten op onderhoud woningen

Sinds de aankondiging vanuit de overheid dat het lage BTW tarief wat betreft de arbeidskosten...

Lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike