Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer renovatie

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren. Zo hebben wij kort geleden voor verschillende opdrachtgevers de renovatie uitgevoerd. In een geval was er sprake van het optreden van verkleuring en in de andere situatie was er sprake van beschadiging. De reden dat er verkleuring of beschadigingen optreden, is doorgaans gelegen in een slechte kwaliteit. G-vloeren knapt met enige regelmaat gietvloeren op die in het verleden door andere partijen zijn aangebracht.

Eerst inventarisatie en beoordeling schade

Wij zijn onder meer ingeschakeld om een beschadigde gietvloer met scheuren te renoveren. G-vloeren voert altijd eerst een zorgvuldige inspectie uit van de vloer. Dit om bijvoorbeeld vast te stellen of een scheurtje zich slechts in de toplaag bevindt of niet. Het probleem is groter als er sprake is van een beschadiging van de gietlaag. Overigens is renovatie ook dan mogelijk. In dit geval viel de schade mee en is de keuze gemaakt voor een gangbare renovatiemethode. Dat is het repareren van de scheurtjes. Het voordeel van deze werkwijze is dat de kosten beperkt blijven en de gietvloer er weer goed uitziet.

Verkleuring op professionele wijze verholpen

Het andere project betrof een particulier project waarbij er sprake was van een aanzienlijke verkleuring van de gietvloer. Het is jammer als de vloer daardoor de oorspronkelijke uitstraling en schoonheid verliest. Gelukkig hebben wij de oplossing daarvoor beschikbaar met het verhelpen van de verkleuring. De opdrachtgever had ons laten weten liever een compleet nieuwe kleur te willen. Dat was natuurlijk geen probleem. Wij bieden zowel de mogelijkheid om de bestaande kleur te vernieuwen als een gehele nieuwe kleur aan te brengen. Onze opdrachtgever heeft uit ons uitgebreide kleurenpallet een keuze gemaakt en is zeer tevreden met het eindresultaat. Wilt u de verkleuring van uw gietvloer aanpakken of een beschadiging laten herstellen? Neem voor alle soorten renovatie van gietvloeren vrijblijvend contact op met G-vloeren. Wij zorgen voor een prachtig nieuw resultaat.

Wilt u weten welke industrievloer voor u optimaal geschikt is? Bel met G-vloeren tijdens kantooruren via 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl