Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

G-vloeren voorziet 12 woningen voor de Houthavens Amsterdam

G-vloeren is de specialist in het aanbrengen van gietvloeren in huizen van nieuwbouwprojecten. Het is dus ook niet vreemd dat wij een grote opdracht hebben uitgevoerd voor meerdere bewoners van de Houthavens. In totaal hebben wij 12 woningen voor de Houthavens in Amsterdam voorzien van een prachtige vloer. G-vloeren heeft in de woningen naar voorkeur van de eigenaren woonbeton of PU gietvloeren aangebracht.

PU gietvloeren voor Houthavens Amsterdam

PU gietvloeren zijn populaire vloeren voor nieuwbouwwoningen. Een aantal eigenaren van nieuwbouw in Houthavens dacht daar ook zo over. Dat is ook niet vreemd als u weet wat voor voordelen de PU gietvloeren te bieden hebben. In nieuwbouw als de Houthavens in Amsterdam past het natuurlijk perfect om een moderne en eigentijdse vloer te hebben. Een PU gietvlier is modern en eigentijds. Dat komt door de naadloze en strakke uitvoering. Daarbij is de kleur geheel naar eigen wens te kiezen.

Het gemak van deze moderne vloer speelt eveneens een rol bij de keuze van de woningeigenaren. Je hebt er als het ware geen omkijken naar. Regelmatig stofzuigen en af en toe even nat reinigen. Dat is alles wat er aan onderhoud nodig is. De feel en look van de PU gietvloer in combinatie met de warmte en comfort maken de vloer enorm populair. G-vloeren heeft de PU gietvloeren met veel plezier aangebracht. Nu is het aan de bewoners in Houthavens in Amsterdam om er jarenlang van te genieten.

Woonbeton voor Houthavens Amsterdam

Een moderne vloer, maar wel met een stoer uiterlijk en exclusief design. Dat is de vraag die regelmatig binnenkomt bij G-vloeren. Zo ook voor het nieuwbouwproject Houthavens in Amsterdam. Woonbeton is net even anders in vergelijking met PU gietvloeren. Er zijn natuurlijk ook overeenkomsten te benoemen. Bijvoorbeeld het comfort, naadloze look en gemak van onderhoud. Toch is er een wezenlijk verschil en dan gaat het uiteraard om het materiaal.

Woonbeton is samengesteld uit een creatie van speciaal schoongebrand zand, mineralen, hulpstoffen en pigment. Deze vloer vormt een stevige en stoere basis in de nieuwbouwhuizen in Houthavens. Dat de combinatie met vloerverwarming perfect is, maakt het helemaal een topvloer. Qua uiterlijk is woonbeton net even wat robuuster dan een PU gietvloer van kunsthars. Het blijkt maar weer dat er zoveel mensen zoveel wensen zijn. G-vloeren is blij om in ieders wens te voorzien met een verscheidenheid aan gietvloeren in allerlei uitvoeringen.

G-vloeren Nieuws

26 november 2019

G-vloeren voorziet 12 woningen voor de Houthavens Amsterdam

G-vloeren is de specialist in het aanbrengen van gietvloeren in huizen van nieuwbouwprojecten. Het is dus ook niet vreemd dat wij een grote opdracht hebben uitgevoerd voor meerdere bewoners van de Houthavens. In totaal hebben wij...

lees meer
26 november 2019

G-vloeren x Adidas

Adidas heeft contact met G-vloeren opgenomen om een PU Professional gietvloer te laten plaatsen. De PU gietvloer is inmiddels geplaatst in het kantoor van Adidas. Hiermee is er voorzien in een vloer die aan de hoogste eisen van kwaliteit ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike