Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Een elegante gietvloer in de woonkamer

Geef je huis in Zuiderweide Dronten een upgrade met een elegante gietvloer

Er ontstaat met de komst van Zuiderweide in Dronten een aangename woonbuurt, waar de natuur ruimte krijgt in de leefomgeving. De nieuwe woningen en appartementen zijn net zo divers als de biodiversiteit. Er komen vrijstaande woningen, maar ook appartementen, rijtjeshuizen en een seniorenhof. Deze diversiteit en het aangenaam wonen in Zuiderweide in Dronten, ervaart u ook met een van onze veelzijdige gietvloeren. Een elegante gietvloer geeft uw huis een waardevolle upgrade.

Waardevolle upgrade

Een nieuw huis, een nieuwe plek en een nieuw interieur. Alle elementen komen samen met de nieuwbouw, vormgeven van de omgeving en de inrichting van uw huis in Zuiderweide op een fraaie locatie in Dronten. De upgrade van uw interieur begint met de keuze voor een van onze gietvloeren. Daarmee legt u een basis in uw nieuwe huis, die uw interieur een unieke uitstraling en jarenlang comfort geeft. Onze gietvloeren bieden vele voordelen, want ze zijn vloeistofdicht, slijtvast en maken het onderhouden ervan gemakkelijk.

  • Uniek design
  • Comfortabel
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Onderhoudsgemak

Welke gietvloer is ideaal voor uw huis in Zuiderweide?

Met betrekking tot de diversiteit sluiten wij graag aan op zoveel mogelijk wensen. Daarom hebben wij voor u onder meer PU gietvloeren, die goed passen bij een strak en modern, maar ook bij een minimalistisch interieur. Zo voorzien wij ook in betonlook vloeren, voor als u uw huis in Zuiderweide een upgrade wilt geven met een industrieel interieur. Een alternatief hiervoor is woonbeton, dat uw inrichting tot een hoog level tilt met een luxe en stijlvolle upgrade. Of kies voor een tijdloze trend en geef uw interieur een upgrade met onze unieke lavasteen gietvloer. Woont u in een appartement, dan is het goed om te weten dat onze gietvloeren daar geschikt voor zijn met het oog geluidsreductie en het aantal decibel. Bovendien vormen onze naadloze en onderhoudsvrije vloeren ook nog eens een perfecte match met vloerverwarming.

  • Gietvloer voor elke woonstijl
  • Geschikt voor appartementen
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming

Zuiderweide: woonbuurten met eigen karakter

Het nieuwbouwproject Zuiderweide in Dronten omvat een totaal van 141 huizen en appartementen in diverse deelbuurten. Elk van deze woonbuurten krijgt een geheel eigen karakter net zoals, dat u uw eigen woning een unieke identiteit geeft met een van onze gietvloeren. Er is naar ieders woonwens een geschikt huis beschikbaar en daarin trekken wij de lijn graag door met ons vloerenaanbod. Onze gietvloeren sluiten aan bij verschillende levensstijlen, van jonge gezinnen, die een druk leven hebben en comfort graag met onderhoudsgemak willen combineren tot senioren die niet alleen aan comfort denken, maar ook aan de veiligheid in huis.

Laat u adviseren

Wij staan graag klaar om u verder te helpen met het maken van de juiste keuze voor een van onze gietvloeren. Neem gerust contact op als u uw nieuwe huis of appartement in Zuidweide in Dronten van een eigentijdse en moderne gietvloer wenst te voorzien. Boek een afspraak met onze technisch adviseur en laat u in onze showroom op uw gemak verder inspireren. Wilt u liever direct een offerte aanvragen, dan kan dat natuurlijk ook. U hoort snel van ons.