Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen. Hoe meer m2 gietvloer u collectief afneemt, hoe lager de m2 prijs. Dit geldt voor zowel ons polyurethaan assortiment als onze woonbeton vloeren. Met deze actie bieden wij particulieren dezelfde voordelen die wij aannemersbedrijven bieden en dat kan behoorlijk schelen in de portemonnee!

gietvloer

Kortingen op PU gietvloeren en woonbetonvloeren van maar liefst 15%

Gietvloeren worden door veel particuliere woningbezitters nog steeds als iets ‘exclusiefs’ ervaren. Veelal kiest men nog steeds voor vloertegels in de badkamer, vooral ook omdat men weinig ervaring heeft met gietvloeren. Ook de prijs voor het aanleggen van kleinere vloeroppervlakten valt soms tegen. Maar als men daarna de levensduur van een gietvloer beschouwt en het gemak van het onderhoud, dan wordt alles weer een stuk aantrekkelijker.

Bovendien ziet men door de vele aanbieders vaak de bomen door het bos niet meer. Hoeveel moet een gietvloer nou echt kosten en welke mogelijkheden zijn er? Bij G-vloeren kunt u terecht voor al uw vragen over allerlei soorten toepassingen van kunststofgebonden vloeren. De kortingen die u kunt bedingen als u collectief inkoopt, kunnen oplopen tot maar liefst 15%.

Vooral bij nieuw te bouwen woningen kan eenvoudig een hoogwaardige gietvloer worden gelegd

Nieuwbouwprojecten hebben één groot voordeel, de vloerafwerking kan tijdens de bouw gelijk worden meegenomen. U woning is daardoor gelijk klaar voor gebruik. Collectief inkopen met andere woningbezitters kan op deze manier gewoon ook hele praktische voordelen bieden. U hoeft ruimtes niet vrij te maken, u hoeft geen meubilair te verhuizen of op te slaan, na de ruwbouw kan gelijk worden begonnen met de aanleg van de gietvloer.

Profiteer van onze hoge collectiviteitskortingen op ons gehele gietvloerassortiment! Onze kortingsactie loopt heel 2017 door.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike