Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor een woning in Rotterdam

Gietvloer in een woning in Rotterdam

In de maand november hebben wij een schitterende gietvloer in Rotterdam aangebracht in een woning. De bewoners hebben de keuze gemaakt om een PU gietvloer in een neutrale kleur aan te laten brengen. Dat is een uitstekende keuze, want op deze manier is er alle gelegenheid om de rest van het interieur in een kleur naar voorkeur samen te stellen. Bovendien past de gietvloer in een neutrale kleur perfect in deze moderne woning in Rotterdam. De bewoners zijn blij met het resultaat en wij natuurlijk ook.

Samenstelling van de PU gietvloer

De bewoners van de woning in Rotterdam zijn voor het samenstellen van de PU gietvloer bij ons in de showroom langs gekomen. Wij nemen altijd ruim de tijd voor de ontvangst en bespreking van de wensen in onze showroom. Dat is belangrijk omdat het beoogde resultaat staat of valt bij de voorkeuren. Er bestond twijfel over de kleur van de gietvloer en dat begrijpen wij heel goed. Een gietvloer ligt er namelijk niet voor even, maar voor een hele lange tijd. Uiteindelijk is met het voorleggen van verschillende kleuren de keuze op een neutrale lichte kleur gietvloer gevallen. In het gesprek is ook aan de orde gekomen wat de vervolgstappen zijn, zoals een werkbezoek voorafgaand aan de daadwerkelijke uitvoering. Ook hebben wij de uitvoeringsprocedure besproken. Het duurt namelijk tot vijf werkdagen voordat de PU gietvloer volledig in de woning in Rotterdam is geplaatst.

PU gietvloer in woonkamer en keuken in Rotterdam

Het leuke is dat de PU gietvloer niet alleen in de woonkamer in de woning in Rotterdam is aangebracht, maar ook in de keuken. Dat komt omdat er in dit geval sprake is van een open verbinding tussen de woonkamer en de keuken. Om er een geheel van te maken zonder onderbreking is de keuze voor een gietvloer dan ook perfect. Bovendien zijn onze gietvloeren hygiënisch en daarom geschikt voor de toepassing in de keuken. Mocht er een keer geknoeid worden tijdens het bereiden van eten dan is dat geen probleem. De gietvloer is waterdicht en het vocht of vuil is gemakkelijk en snel van het oppervlak te verwijderen. De uitstraling met een aaneengesloten oppervlak zonder naden brengt bovendien rust in zowel de woonkamer als de keuken.

Combinatie met vloerverwarming

In de woning in Rotterdam lag al vloerverwarming en het was even een zorg bij de bewoners of daar wel een gietvloer overheen kon worden geplaatst. De vloerverwarming doet dienst als hoofdverwarming en wij hebben de bewoners gerustgesteld. Onze PU gietvloeren zijn namelijk ideaal om over vloerverwarming aan te brengen. De combinatie is zelfs perfect te noemen omdat het rendement ook nog eens erg hoog is. Dat heeft onder meer met de gelijkmatige verdeling van de warmte te maken, maar eveneens met de minimale dikte van de gietvloer. Overigens is het ook mogelijk dat wij de uitvoering van zowel de gietvloer als de vloerverwarming realiseren. Dat is handig om te weten voor degene die nu op zoek is naar een nieuwe vloer en daaronder vloerverwarming wenst.