Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor nieuwbouwwijk Weespersluis

Gietvloer in nieuwbouwwijk Weespersluis

Weespersluis is een wijk in ontwikkeling waar stijlvolle woningen verrijzen tussen water en natuur. De locatie is prachtig, aan de oever van de Vecht nabij het IJsselmeer en Weesp. Er komen in totaal drie wijken: Vechtrijk, Lanenrijk en Waterrijk. Het wonen in een unieke omgeving in een schitterende woning verdient uiteraard ook aandacht als het om het interieur gaat. Dat maakt het unieke plaatje namelijk pas echt helemaal compleet. Daarom voorziet G-vloeren uw nieuwe woning in de nieuwbouwwijk Weespersluis graag van een originele gietvloer.

Gietvloeren voor woningen in Weespersluis

Elke wijk krijgt in Weespersluis een geheel eigen karakter en dat geldt natuurlijk ook bij de keuze voor een gietvloer. Laanhuizen wordt bijvoorbeeld een wijk met een kindvriendelijk karakter in romantische sfeer. Onze gietvloeren sluiten daar perfect op aan en zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. De gezelligheid komt in de wijk Vechtrijk goed naar voren en ook daarvoor geldt dat onze gietvloeren voor deze wijk in Weespersluis daar fantastisch bij passen. Denk bijvoorbeeld maar aan de gezellige en levendige sfeer van een betonlook gietvloer. Wonen in Waterrijk is hemels op een eigen eilandje en aan het water om zo in je eigen bootje te gaan varen. Onze gietvloeren zijn wat dat betreft waterdicht en in elke kleur te realiseren.

Verbinding gecombineerd met openheid

Er is nog een reden waarom onze gietvloeren zo goed passen bij woningen in Weespersluis. Dat heeft alles te maken met de combinatie van verbinding en openheid. De wijken krijgen een opzet waarbij er maar een derde van de ruimte bestemd is voor woningen. Dat betekent dat twee derde deel open blijft voor natuur en water, maar waarbij er wel sprake is van verbinding. Dat karakter en die sfeer is ook met een gietvloer te realiseren in uw eigen nieuwbouwwoning in Weespersluis. Een gietvloer is namelijk als eenheid te zien met een dicht oppervlak dat het interieur een open karakter geeft. Dat is aan het ruimtelijke effect te danken. De verbinding is te creëren door een gietvloer in meerdere ruimtes van uw nieuwbouwwoning te plaatsen. Zo ontstaat er vanuit de woonkamer naar de keuken en slaapkamers een natuurlijke verbonden eenheid.

Gietvloer naar keuze voor elk type woning

G-vloeren voorziet in een ruim assortiment gietvloeren. Dat maakt het gemakkelijk om met persoonlijke voorkeuren rekening te houden en met het type woning. In een grachtenpand in de wijk Vechtrijk staat woonbeton bijvoorbeeld ook schitterend. Dat geldt eveneens voor een luxe villa in Waterrijk waar je over een eigen aanlegsteiger beschikt en vrij en ruim woont. Het goede leven is een synoniem voor het wonen in Waterrijk net als het wonen in uw woning met een van onze gietvloeren. De gevels in Lanenrijk zijn rijk gedecoreerd en elke woning is er uniek, zoals onze gietvloeren eveneens enig in hun soort zijn. Wilt u de sfeer, openheid, verbinding in uw wijk ook in uw woning tot leven brengen? Neem dan contact op met G-vloeren.nl. Het is overigens mogelijk om al in een vroeg stadium een gietvloer voor de nieuwbouwwijk Weespersluis te laten samenstellen. Dan is de vloer alvast geregeld.