Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Inspiratie en trends in 2023

Gietvloer Inspiratie en trends in 2023

Een gietvloer is in zoveel verschillende uitvoeringen door ons te plaatsen dat er volop inspiratie beschikbaar is. Bijvoorbeeld als het om de kleur gaat, want werkelijk alle kleuren zijn door te realiseren. Het design is in de basis strak en modern. Daarbij heeft u de mogelijkheid om aan de hand van gietvloer inspiratie en trends in 2023 uw favoriete keuze te maken. Ontdek hier wat de trends in 2023 zijn op het gebied van gietvloeren en laat u inspireren door de populairste kleuren en designs.

De trend in 2023: groen gietvloer in opmars

Groen is een kleur die voor wat betreft de uitvoering van gietvloeren in 2023 in opmars is. Dit heeft onder meer te maken met de verbinding met de natuur. U ervaart met een groene gietvloer in uw huis een oase van rust, maar ook gezelligheid. Er zijn allerlei groentinten beschikbaar om extra sfeerelementen te realiseren. Wilt u het karakter van het bos in huis halen dan is Forrest een uitstekende optie, maar een gietvloer is ook te leveren in een kleur die zo groen als gras is.

Wat dat betreft zijn er allerlei subtiele kleuren groen als gietvloer trends in 2023 beschikbaar, maar ook felle en opvallende kleurtinten. Ontdek de verschillende kleuren groen maar eens op onze gietvloer kleurenkaart. De kleur groen staat natuurlijk ook voor duurzaamheid en een groene gietvloer is onder meer perfect om met natuurlijke materialen in uw interieur te combineren.

Gemêleerde gietvloer voor levendig effect

Er zijn verschillende trends in 2023 te onderscheiden voor gietvloeren. Zo heeft u ook de mogelijkheid om inspiratie op te doen met onze gietvloeren die wij uitvoeren met een gemêleerd effect. De populariteit van dit design neemt toe en vindt in steeds meer interieurstijlen een plekje.

Het gemêleerde effect staat ook wel bekend als een gietvloer met betonlook. Dit effect ontstaat tijdens het mixen van kleurtinten. Door de kleuren meer of minder in elkaar over te laten vloeien, is het mogelijk om het betonlookeffect naar uw wens te realiseren. U heeft wat dat betreft de keuze voor een drukke look, medium effect of rustig design.

Gietvloer in het hele interieur: perfect voor nieuwbouw

Een andere trend in 2023 is dat bij het plaatsen van een gietvloer in een nieuwbouwwoning vaak de keuze wordt gemaakt om deze vloer door te leggen. Dus mensen kiezen niet alleen maar meer voor een uitvoering van deze vloer in de woonkamer, maar ook in de keuken, hal en slaapkamers. Dit heeft te maken met de natuurlijke eenheid die hierdoor ontstaat. Een gietvloer is strak en naadloos en geschikt voor toepassing in allerlei ruimtes in het interieur. Bovendien profiteert u van modern gemak, warmte, comfort en van een lange levensduur als u deze gietvloer trend volgt.

Inspiratie opdoen?

Wilt u meer inspiratie opdoen en verder kennismaken met de gietvloer trends in 2023? Maak dan een afspraak en kom naar onze showroom, waar u alle gelegenheid krijgt om uw favoriete gietvloer samen te stellen. Onze technisch adviseur staat voor u klaar om u van inspiratie te voorzien en uitleg te geven over alle mogelijkheden.