Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor een woning in Heemstede

Gietvloer voor een woning in Heemstede

Wij hebben de afgelopen tijd zoals iedere maand weer veel mensen blij gemaakt met het aanbrengen van een nieuwe vloer. Een van de gezinnen die onder het rijtje met blije mensen zijn te scharen, is supertevreden met een nieuwe gietvloer voor hun woning in Heemstede. De woning in Heemstede is van de buitenkant op zich al een plaatje om te zien, maar de binnenzijde is nu ook verrijkt met een nieuwe gietvloer. Het gezin heeft heel expliciet gekozen voor een PU gietvloer in een neutrale kleur. Dat is niet zonder reden, want de rest van het interieur is met verschillende kleuren uitgevoerd. Een neutrale vloerkleur is wat dat betreft dan ook een uitstekende basis voor het huis in Heemstede.

PU gietvloer: ook geschikt voor gezinnen met kinderen

Wij krijgen wel eens mensen over de vloer die jonge kinderen hebben en twijfelen of een gietvloer wel geschikt is. Die twijfel was er eerst ook bij het gezin waar wij de gietvloer in de woning in Heemstede hebben aangebracht. De twijfel komt vaak voort uit het feit dat jonge kinderen nog vaak op de vloer spelen, bijvoorbeeld met autootjes of met blokken. De vraag roept zich dan op of een gietvloer wel zo geschikt is om op te spelen. Bijvoorbeeld als het gaat om mogelijke krasjes die kunnen ontstaan of om het speelcomfort voor kinderen. Onze adviseur heeft deze twijfels snel weggenomen, want onze PU gietvloeren zijn door de slijtvaste laag ook prima geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Op en top comfortabel met modern design

De PU gietvloer voor de woning in Heemstede kent nog vele andere voordelen. Zo is het een vloer die als op en top comfortabel te omschrijven is. Het bijzondere is namelijk dat het materiaal licht elastische kenmerken heeft. Het lopen over deze vloer voorziet dan ook in een comfortabele beleving en ook voor kinderen is het fijn om op een PU gietvloer te spelen. Het oppervlak voelt fijn en natuurlijk aan, maar de speelervaring is eveneens ideaal als het om het warmtegevoel gaat. Dat heeft te maken met het unieke kenmerk dat de omgevingstemperatuur wordt overgenomen. Bovendien draagt het design met naadloze uitstraling en moderne look bij aan de complete woonbeleving. Al met al dus redenen genoeg voor het gezin om in de woning in Heemstede een PU gietvloer te laten aanbrengen.

Onderhoudstips meegegeven

Onze service stopt niet bij het adviseren over de keuze voor een gietvloer, samenstellen ervan en de realisatie. Wij hebben het gezin in Heemstede dan ook voorzien van een uitgebreid onderhoudsadvies voor gietvloeren. Niet dat er groot onderhoud nodig is, maar wel tips om de PU gietvloer in de woning in Heemstede in de beste staat te houden. Een van de tips luidde om viltjes onder vaak te verplaatsen meubels aan te brengen, zoals onder de poten van eetkamerstoelen. Zo hebben wij eveneens de tip gegeven om bij de deur van de woning in  Heemstede een deurmat neer te leggen. Dan komt zand net als steentjes onder de schoenzolen vandaan en dat is wel belangrijk, omdat steentjes onder de schoenen voor krasjes kunnen zorgen.