Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer in Mijdrecht

Gietvloer voor een woning in Mijdrecht

Onlangs is een applicatieteam van G-vloeren afgereisd naar Mijdrecht om daar in een woning een gietvloer aan te brengen. De bewoners hebben gekozen voor een rustige vloer die een ruimtelijk effect teweegbrengt. Er was eerst nog twijfel tussen een eiken vloer in een lichte kleur, maar de keuze is uiteindelijk toch op een gietvloer gevallen. Het ruimtelijk effect en de rustige uitstraling gaven daarbij de doorslag. Een andere reden waarom de keuze op een van onze gietvloeren is gevallen, is dat vloerverwarming optimaal rendeert.

PU gietvloer voor woning in Mijdrecht

G-vloeren heeft een breed aanbod met gietvloersystemen en in de woning in Mijdrecht hebben wij een PU gietvloer aangebracht. PU staat hierbij voor polyurethaan en dat is een kunsthars die over licht elastische eigenschappen beschikt. Deze lichte elasticiteit verhoogt het loopcomfort en zorgt ervoor dat er geen scheuren ontstaan. De kleur die is uitgekozen betreft een mooie lichtgrijze tint. Er is voor gekozen om het aanbrengen van de gietvloer in de woning in Mijdrecht niet zelf te doen. Dat is namelijk vakwerk, zoals ook stukadoren bijvoorbeeld het beste aan professionals is over te laten. Een terechte keuze van de bewoners, want de plaatsing van een gietvloer is inderdaad vakwerk waar kennis en ervaring voor nodig zijn.

Blij met het resultaat

De bewoners van een woning in Mijdrecht waar wij de gietvloer hebben aangebracht, zijn blij met het resultaat. De eerste aanblik was al fantastisch en de uitstraling precies zoals verwacht, namelijk rustig en met een ruimtelijk effect. De rest van het interieur past bovendien prachtig bij de lichtgrijze tint. Daarbij is er gekozen om kleuraccenten aan te brengen die het interieur extra levendig maken. De korte ervaring leert verder dat de PU gietvloer fijn aanvoelt onder de voeten en in extra warmte voorziet als de vloerverwarming aanstaat. Voor wat betreft de ervaring van het schoonmaken van de gietvloer zijn de berichten eveneens positief. Het stofzuigen van de vloer gaat snel en simpel en af en toe gaat de dweil erover.

Gietvloer als aanrader

Het behoeft niet echt een verdere toelichting dat de gietvloer van de woning in Mijdrecht ook voor anderen een aanrader is. Er heerst nog vaak de gedachte dat een gietvloer kil en haast klinisch aandoet, maar het tegendeel is waar. Het is juist een vloer die hoog comfortabel is te noemen en ook een warme sfeer uit kan stralen. Bijvoorbeeld door met de kleurkeuze rekening te houden of door voor een betonlook vloer te kiezen. Een DUO gietvloer voorziet wat dat betreft in een speels, stoer en levendig effect. De bewoners raden anderen dan ook zeker aan om te overwegen een gietvloer te nemen. Daarbij voorziet G-vloeren uiteraard in de mogelijkheid om de gietvloer volledig af te stemmen op de wensen. Het is bijvoorbeeld ook een optie om niet voor een rustige vloer te kiezen, maar voor een gietvloer die een levendige aanblik geeft. Zo is er ook rekening te houden met de prijzen van gietvloer die per soort vloersysteem variëren.