Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor meerdere woningen op IJburg

Gietvloer voor meerdere woningen op IJburg

IJburg is een woonwijk waar G-vloeren al vaak als leverancier en specialist gietvloeren heeft aangebracht in uiteenlopende woningen. Er komen dan ook 20.000 woningen in deze wijk op zes eilanden aan oostkant van Amsterdam. Tijdens de eerste fase van de bouw van woningen op Steigereiland, Rieteiland en Haveneiland zijn wij al actief geweest met het aanbrengen van gietvloeren voor meerdere woningen op IJburg. Wij hebben namelijk in opdracht van meerdere bewoners die gezamenlijk bij G-vloeren aanklopten gietvloeren aangebracht. Dat is overigens niet nieuw, want wij worden regelmatig voor nieuwbouwprojecten door bewoners gezamenlijk ingeschakeld. Dat zorgt namelijk voor een schaalvoordeel, waarbij de m2 voor bewoners lager uitvalt.

Gietvloer voor meerdere woningen op IJburg met uniek karakter

Het is niet zo dat er nu in meerdere woningen op IJburg exact dezelfde uitvoering van een gietvloer ligt. Er is alle vrijheid en ruimte om ook bij gezamenlijke afname een gietvloer te laten aanbrengen die samengesteld is op basis van eigen wensen. Het is wel zo dat alle bewoners die voor een gietvloer in een woning op IJburg hebben gekozen eenheid hebben gerealiseerd. Dat is waar een gietvloer voor staat en komt voort uit het naadloze karakter van deze vloer. Daarom zijn er ook bewoners die niet alleen een gietvloer in de woonkamer hebben laten plaatsen, maar eveneens in de keuken en slaapkamers. De eenheid en verbondenheid die daardoor in de woning op IJburg ontstaat, vormt een perfecte basis om te wonen, leven, studeren en werken.

PU gietvloer: optimale woonbeleving

De bewoners van woningen op IJburg waar G-vloeren actief is geweest, hebben de keuze laten vallen op een PU gietvloer. Dat is niet zonder reden, want deze vloer is hypermodern qua onderhoudsgemak, voorziet in een ruimtelijk effect en draagt bij aan een optimale woonbeleving. Dat is onder meer te danken aan de uitvoering, combinatie van materialen en karakter dat als licht elastisch te omschrijven is. Het comfort dat de bewoners ervaren in hun nieuwe woning in IJburg is dan ook fantastisch. Bovendien is er het voordeel dat de optimale woonbeleving jarenlang gegarandeerd is. Onze PU gietvloeren staan bekend om het duurzame karakter vanwege de slijtvaste eigenschappen en de topkwaliteit. Een van de andere kenmerkende eigenschappen is dat deze vloer bestand is tegen vocht en te combineren is met vloerverwarming.

Gietvloer voor nieuwe bewoners van IJburg

Er staat nog heel wat op de planning als het om de bouw van nieuwe woningen in IJburg gaat. De bouw van Centrumeiland is al gestart en op Strandeiland start de nieuwbouw in 2023 met woningen in de Muidenbuurt. Daarna volgt er nog nieuwbouw in de Pampusbuurt en deze staat voor 2025 op de planning. Mocht u een van de toekomstige bewoners van IJburg worden en de keuze maken voor een gietvloer, neem dan gerust contact op met G-vloeren. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en het is op afspraak mogelijk om onze showroom te bezoeken. Er zijn natuurlijk ook bewoners die IJburg verlaten. Als u dan de nieuwe bewoner wordt, is het uiteraard eveneens mogelijk een gietvloer te laten aanbrengen.