Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor Nieuw Rein Nieuwbouwwijk in Hazerswoude-Rijndijk

Nieuw Rein: nieuwbouw met naar keuze een gietvloer

Nieuw Rein nieuwbouw is een fantastisch project in het midden van het Groene Hart. Het nieuwbouwproject in Hazerswoude-Rijndijk aan de oevers van de Oude Rijn staat garant voor landelijk wonen op een prachtige plek. De woningen van het project Nieuw Rein zijn zeer gevarieerd, maar altijd met een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Daar is ook meteen een vergelijking met maken met de gietvloeren van G-vloeren. Als leverancier en uitvoerder van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten zijn wij ook actief in Nieuw Rein.

Nieuw Rein: landelijk wonen in waterrijke omgeving

Een van de unieke elementen van het nieuwproject Nieuw Rein is het landelijk wonen in een waterrijke omgeving. Er is bij de situering van de nieuwbouwwoningen rekening gehouden met de zichtlijn in de richting van de Oude Rijn. Het plan omvat naast de nieuwbouw van woningen ook een fraaie groenstrook en voorziet in een leuke haven.  De woningen van fase 1 zijn allemaal verkocht en de verkoop van fase 2 is gestart, waarbij er al sprake is van een reservelijst. De interesse naar de nieuwbouwwoningen van Nieuw Rein is dan ook bijzonder groot. Logisch, want landelijk wonen in een waterrijke omgeving is natuurlijk een droom van vele.

Ideale locatie om te wonen

Nieuw Rein nieuwbouw is een project dat in een ideale locatie voorziet als het wonen, leven, sporten en werken gaat. De ligging in het Groene Hart is centraal en bovendien zijn er in de buurt allerlei belangrijke voorzieningen die het leven aangenaam en gemakkelijk maken. Denk daarbij maar aan de aanwezigheid van scholen en winkels, maar ook aan supermarkten en aan sportfaciliteiten. Het maakt Nieuw Rein nieuwbouw als project dan ook populair onder de levensgenieters die landelijk willen wonen, maar ook fijn willen leven.

Riante woningen perfect voor een gietvloer

De riante woningen van het nieuwbouwproject Nieuw Rein lenen zich op een perfecte manier voor gietvloeren. Het tijdloze karakter van de woonstijl en stijlvolle architectuur zijn ook in huis door te voeren met de keuze voor een gietvloer. Onze gietvloeren kenmerken zich namelijk eveneens door het tijdloze design en stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn de woningen in Nieuw Rein duurzaam net als onze gietvloeren. Er is op persoonlijk niveau een geheel eigen invulling te geven aan het design van een gietvloer. Wij bieden wat dat betreft een variatie aan verschillende soorten gietvloeren, materialen, kleuren en designs. Zoals u het huis kiest dat bij u past, kiest u ook de gietvloer die bij u past.

Interessant voor nieuwe bewoners: collectieve inkoop

Uit ervaring weten wij dat er bij een nieuwbouwproject als Nieuw Rein altijd een aantal nieuwe bewoners zijn die de keuze maken voor een gietvloer. G-vloeren is namelijk al een langere tijd leverancier en uitvoerder die betrokken is bij nieuwbouwprojecten. Het is voor nieuwe bewoners daarom interessant te weten dat wij in een optie voorzien in de vorm van collectieve inkoop. Besluit u bij ons samen met andere nieuwe bewoners van Nieuw Rijn een gietvloer aan te schaffen? De collectieve inkoop is interessant vanwege de korting die wij dan voor uw gietvloeren in Nieuw Rein bieden. Interesse? Neem contact op met G-vloeren voor meer informatie.