Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor woning in Brokking aan de Zaan

Gietvloer voor nieuwbouw project Brokking aan de Zaan

Het nieuwbouw project Brokking aan de Zaan in Wormerveer voorziet in een geweldige transformatie van de noordelijke Zaanoever met een aanbod van prachtige woningen. De eerste woningen zijn al opgeleverd, maar er staan er nog veel meer op de planning. Bent u straks een van de nieuwe bewoners en in gedachten al bezig met het samenstellen van het interieur? Een gietvloer voor het nieuwbouw project Brokking aan de Zaan voorziet uw nieuwe woning van de allerbeste basis. Een vloer waarop het wonen aangenaam is vanwege de grote mate van comfort, maar bovenal een gietvloer die een perfecte match vormt met uw nieuwe woning.

Gietvloer voor Sluiswoningen

G-vloeren is dé specialist in gietvloeren voor nieuwbouw projecten en daarmee leverancier voor het project Brokking aan de Zaan. Bijvoorbeeld voor de Sluiswoningen die rond de oude fabriek uit 1930 komen te staan. De directe oeververbinding zorgt voor een naadloze overgang net als onze gietvloeren in huis voor een naadloze verbinding tussen ruimtes zorgen. Het woonplezier in een van de Sluiswoningen staat bij voorbaat al vast en is helemaal verzekerd met een moderne gietvloer als basis. Zo is het mogelijk om een gietvloer aan te brengen in de living en keuken of zelfs ook in alle slaapkamers.

Gietvloer voor Het Arsenaal

Er zijn al woningen opgeleverd in de wijk Het Arsenaal die deel uitmaakt van het nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan. De laatste woningen van het nieuwe deel worden verkocht en dan staan er straks er prachtige herenhuizen, vrijstaande en halfvrijstaande villa’s op het derde eiland. Onze gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor dit type huizen, waarin comfort op het hoogste niveau gewenst is in combinatie met een moderne look. Het duurzame karakter van onze gietvloeren sluit mooi aan bij het nieuwbouwproject, waarbij duurzaamheid eveneens hoog in het vaandel staat. Bovendien voorzien onze gietvloeren met een gesloten en geheel naadloos oppervlak in praktisch gemak. Een combinatie met vloerverwarming biedt extra comfort en zekerheid van optimaal rendement.

Heerlijk wonen in Brokking aan de Zaan

Het is straks heerlijk wonen in een van de woningen van het project Brokking aan de Zaan in het decor van een schitterende omgeving. De Noorddijk in Wormerveer vormt een verbindende factor tussen het stadse leven en de rust in de natuur. De dijk voert naar Westknollendam met aan het water een leuke jachthaven en restaurantjes. In Wormerveer zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig, variërend van supermarkten tot onderwijsinstellingen. De omgeving is fantastisch, het huis is geweldig en de inrichting daarvan heeft u helemaal zelf in de hand, zoals met de keuze voor een gietvloer. G-vloeren biedt daarin allerlei mogelijkheden met betrekking tot de kleur en het gewenste design.

Meer m2: lagere m2 prijs

Profiteer bovendien van een afnemende vierkante meterprijs bij een toenemend aantal vierkante meter gietvloer. Dat voordeel is al snel te bereiken als u besluit om de gietvloer in uw nieuwbouwwoning van het project Brokking aan de Zaan te laten doorlopen. Misschien maken uw toekomstige buren ook de keuze voor een gietvloer. In dat geval is er direct al sprake van een aantrekkelijke korting als u gezamenlijk bij G-vloeren aanklopt.