Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor The Wing Amsterdam

Gietvloer voor nieuwbouwcomplex The Wing Amsterdam

The Wing in Amsterdam Aan het IJ is een fantastisch nieuw complex met schitterende appartementen. G-vloeren is als leverancier betrokken geweest bij dit nieuwbouwproject met het plaatsen van een gietvloer. De nieuwe bewoners zijn daarmee voorzien van een hypermoderne vloer die qua onderhoudsgemak, comfort en stijl tot het segment met topvloeren behoort.

Hypermoderne gietvloer perfect voor The Wing

The Wing in Amsterdam is een voorbeeld van nieuwbouw waar de architectuur tot de verbeelding spreekt en met een vleugje Italië een warme uitstraling heeft. Buiten is naar binnen gehaald met het creëren van een schitterend uitzicht. Het spelen met effecten is wat dat betreft ook van toepassing op onze hypermoderne gietvloeren. Het ruimtelijk effect van de naadloze vloer wordt in combinatie met de grote raampartijen op een bijzondere manier versterkt.

Stijlvol wonen

Stijlvol wonen is zeker van toepassing voor de bewoners van het nieuwcomplex The Wing in Amsterdam. Vooral met de keuze voor een gietvloer die het stijlvol wonen nog eens extra benadrukt. De bewoners komen al op een stijlvolle manier binnen in het appartementencomplex dat over twee entrees beschikt om zo in rust en ruimte te voorzien. De centrale hal is daarbij mooi afgewerkt en de bewoners die in het appartement een gietvloer hebben laten aanbrengen, wandelen in stijl verder het eigen appartement binnen. Er is wat dat betreft sprake van een stijlvolle overgang die geen enkele onderbreking kent.

Waarom gekozen voor een gietvloer?

Het is natuurlijk altijd interessant om te weten waarom de keuze op een bepaald soort vloer valt. In dit geval wilden de bewoners een moderne vloer met een stijlvol karakter die de eenheid benadrukt en bovenal ook comfortabel was. De PU gietvloer van G-vloeren voldoet aan deze hoge standaard en voorziet daarnaast ook nog in fantastisch onderhoudsgemak. In alle opzichten is de keuze voor een gietvloer in het appartement van het complex The Wing in Amsterdam dan ook een perfecte keuze geweest.

Eenheid in het appartement

Om de eenheid optimaal te benadrukken, is de keuze gemaakt om de gietvloer in de verschillende ruimtes te laten doorlopen. De nieuwe bewoners zijn ruim voor de oplevering van het nieuwbouwappartement al bij ons geweest om hun wensen kenbaar te maken. De kleur is bijvoorbeeld op een zorgvuldige manier gekozen om zoveel mogelijk het lichte karakter van het appartement te benadrukken. Daarmee komt de lichtinval door de grote ramen nog beter tot zijn recht.