Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Centrumeiland IJburg Amsterdam

Gietvloeren voor Centrumeiland IJburg: perfecte match

Centrumeiland IJburg is een bijzonder nieuwbouwproject in het IJmeer aan de oostzijde van Amsterdam. Er is in 2020 al begonnen met het omvangrijke bouwproject en naar verwachting wordt in 2029 het laatste bouwblok opgeleverd. Dat betekent dat er in de komende jaren nog veel nieuwe woningen zijn te bouwen en dat bewoners naar eigen smaak de woning gaan inrichten. Bijvoorbeeld met een van onze prachtige gietvloeren die een perfecte match vormen met de verschillende woningen op Centrumeiland IJburg.

Moderne en sfeervolle omgeving

De waterrijke en groene omgeving van Centrumeiland IJburg voorziet in een natuurlijke uitstraling. Dat brengt sfeer met zich mee en aan modern gemak is eveneens gedacht met alle belangrijke voorzieningen in de buurt. Bijvoorbeeld scholen en een supermarkt, maar ook speciaal zaken en horecagelegenheden. Zo is er ook ruimte voor recreatie en krijgen voetgangers en fietsers ruim baan in de autoluwe omgeving. Bovendien maakt een kleinschalige jachthaven de beleving van de waterrijke omgeving helemaal compleet.

Beleef sfeer en modern gemak met onze gietvloeren

Het karakter van onze gietvloeren sluit aan op het moderne gemak en op een sfeervolle uitstraling van Centrumeiland IJburg. Alle typen gietvloeren in ons aanbod zijn naadloos, strak, onderhoudsvrij en aan te passen naar eigen voorkeur voor een bepaalde kleur. Wat dat betreft voorziet de diversiteit in materiaal, design en kleur in de gelegenheid om uw toekomstige interieur geheel naar wens in te richten met de perfecte gietvloer.

Interieurstijl komt tot leven

U heeft met onze gietvloeren de mogelijkheid om de gewenste interieurstijl in uw nieuwe woning op Centrumeiland IJburg tot leven te brengen. Bijvoorbeeld om een industrieel interieur in uw moderne appartement te realiseren met een betonlook vloer. Of om in uw nieuwe woning op een zelfbouwkavel een luxe en exclusieve basis te leggen met woonbeton. Zo hebben wij tevens PU gietvloeren in het assortiment die in alle denkbare kleuren door ons te aan te brengen zijn.

Duurzaam ontwerp

Er zijn nog veel meer redenen te noemen die gietvloeren en wonen op Centrumeiland IJburg tot een perfecte match maken. Zo is er bij het omvangrijke nieuwbouwproject sprake van duurzame ontwerpen. De energiezuinige woongebouwen en huizen hebben wat dat betreft een duurzaam karakter. De overeenkomst met onze gietvloeren is dat deze eveneens duurzaam zijn en mede dankzij de lange levensduur. Een gietvloer neemt u niet voor even om deze na een aantal jaren te vervangen. Een gietvloer heeft u een deel van uw leven en combineert wat dat betreft perfect met uw nieuwe woonplek in Amsterdam.

Comfortabele vloer om op te wonen

Het is fijn dat uw nieuwe woonomgeving op Centrumeiland straks alle comfort en gemak biedt om elke dag volop van uw woonplezier te genieten. Wij dragen daar in huis graag aan bij met een comfortabele gietvloer om op te wonen. Onze gietvloeren staan bekend om te voorzien in optimaal comfort en gemak. Het woonplezier begint in huis bij de basis en daarom is het maken van een keuze voor de perfecte gietvloer belangrijk. Wilt u hierover persoonlijk advies ontvangen? Neem dan gerust contact op met G-vloeren.