Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor Elzenhagen Zuid Amsterdam

Gietvloeren voor Elzenhagen Zuid Amsterdam

Er komt in Elzenhagen Zuid Amsterdam en mix van koopwoningen en huurwoningen te staan in een stedelijke buurt met groene kenmerken. In totaal komen er ongeveer 1.800 woningen naast dat er ruimte komt voor sportfaciliteiten en onderwijs.

De natuur van landelijk Noord verstrekt de groene stedelijke buurt die natuurlijk alle levendigheid van de stad met zich meedraagt. Het bestemmingsplan van Elzenhagen Zuid Amsterdam is klaar, maar de ontwikkeling duurt nog tot 2028. G-vloeren is naar keuze van toekomstige bewoners als gietvloerspecialist bij het project betrokken als leverancier in gietvloeren. Mocht u straks een van de eerste vaste bewoners zijn dan heeft u bij ons een ruime keuze uit moderne, praktische en stijlvolle gietvloeren.

Ontwikkeling Elzenhagen Zuid Amsterdam

Elzenhagen Zuid in Amsterdam krijgt vorm als stedelijke woonwijk die in het groen komt te liggen. Er is het afgelopen jaar al gestart met de bouw van onder meer sociale huurwoningen en van de basisschool. Er starten in 2022 verschillende bouwprojecten met onder meer de bouw van vrije sector huurwoningen die in de Zuidbuurt komen te liggen. Het Singelblok is overigens het grootste bouwproject van deze stedelijke woonwijk in het groen. Dit project in Elzenhagen Zuid omvat namelijk meer dan driehonderd woningen in uiteenlopende prijsklassen. Komt u na afronding van de bouw te wonen in een van de eerste verschillende woningen of appartement in Elzenhagen Zuid? Overweeg dan om de keuze voor een gietvloer te maken waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Waarom een gietvloer in uw nieuwe woning?

Een gietvloer is een perfecte match voor een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement. Het is namelijk een vloer die modern is met een eigentijds karakter en een tijdloze uitstraling, en talloze andere voordelen kent. Er zijn bovendien verschillende soorten gietvloeren die qua materiaal, samenstelling en uitvoering variëren. Hierdoor is het mogelijk om met wensen tot in detail rekening te houden. Dat gietvloeren populair zijn voor nieuwbouw heeft ook te maken met de mogelijkheid om dezelfde vloer in de gehele woning aan te brengen. In een appartement ontstaat er hierdoor op een enkele etage een fraaie eenheid. Verder voorziet een gietvloer in een strak stijlvolle look, is de vloer praktisch met een naadloos geheel en natuurlijk is er ook sprake van fantastisch comfort.

Informeer naar de mogelijkheden

Indien u straks uitzicht heeft op een woning in Elzenhagen Zuid in Amsterdam, neem dan gerust contact op met G-vloeren om naar de mogelijkheden te informeren. Het is nooit te vroeg om u alvast te oriënteren en te laten inspireren door onze ongekende mogelijkheden.