Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Hypermoderne gietvloer voor trendy Hyde Park

Hyde Park is een hypermodern nieuwbouwproject in de vorm van een trendy stadswijk in Hoofddorp. Daar past een modieuze gietvloervloer met luxe look uiteraard perfect bij. G-vloeren is gietvloerleverancier voor iedereen die in Hyde Park komt wonen en graag een hypermoderne gietvloer wenst. De nieuwe wijk met internationale allure in Hoofddorp is enorm populair. Hyde Park kent als project meerdere deelgebieden, zoals Notting Hill met luxe appartementen die allemaal verkocht zijn. Dit geldt eveneens voor de appartementen van het nieuwbouwblok Kensington. Het sluitstuk van de nieuwe wijk komt met 406 appartementen in Knightsbridge die nu in de verkoop zijn.

Iconische gebouwen

Er zijn meerdere architecten betrokken geweest bij het ontwerp van de iconische gebouwen die een schitterende architectuur krijgen. Er is ruimte voor ruim achtduizend nieuwe bewoners in een wijk vol groen. Hyde Park grenst aan het stadspark in Hoofddorp en er komt ruimte voor schitterende binnentuinen. In totaal omvat het nieuwbouwproject in de gemeente Haarlemmermeer 3.800 nieuwe woningen. Deze zijn verdeeld in penthouses, appartementen met twee tot en met vijf kamers en studio’s. De oppervlakte varieert van 50 vierkante meter tot 160 vierkante meter.

Nieuwe wijk met veel voorzieningen

Hyde Park wordt niet alleen een plek om heerlijk te wonen, maar ook om erop uit te trekken. Er staan veel voorzieningen gepland met winkels, werkplekken, cafés en bijvoorbeeld een fitnesscentrum of tandartspraktijk. Er ontstaat wat dat betreft een levendige wijk waar altijd wat te doen en te beleven is. Het is de bedoeling dat nieuwbouwwijk Hyde Park helemaal compleet is in 2027.

Appartementen in Hyde Park: luxe wonen op een gietvloer

De nieuwbouwappartementen worden bijna helemaal compleet opgeleverd en voorzien van een prachtige keuken en badkamer. Waar begint de inrichting naar wens van de bewoners vervolgens mee? Met de keuze voor een prachtige vloer die aansluit op het nieuwbouwkarakter en in luxe, comfort en eigentijds design voorziet. Daarom komen wij graag bij u in beeld als gietvloerleverancier voor appartementen in Hyde Park. Bent u een nieuwe bewoner dan is het fijn om vooruit te kijken naar luxe en comfortabel wonen. Onze gietvloeren zijn daar bij uitstek een perfecte basis voor. Het gevoel van luxe is in het hele appartement te beleven, want onze gietvloeren zijn voor vrijwel iedere ruimte geschikt.

Eenheid in luxe, design en gemak

Het voordeel van onze luxe gietvloeren is dat hiermee een eenheid in het interieur te creëren is. Wij brengen bijvoorbeeld naar wens een gietvloer aan in de woonkamer, slaapkamer, keuken en hal van een appartement. Onze gietvloeren zijn naadloos en volledig strak aan te brengen in een kleur naar keuze. Liever een special effect? Een stoere look met speelse details is altijd mogelijk. Het gemak is ongeëvenaard door de samenstelling en uitvoering, waarbij een lange levensduur in een duurzaam karakter voorziet.

Profiteer samen met nieuwe buren van een korting

Bij het opleveren van gietvloeren voor appartementen in Hyde Park geldt dat wij alle nieuwe buren een korting aanbieden. Profiteer van een gezamenlijke korting door samen met nieuwe buren een gietvloer bij ons af te nemen. Deze burenkorting laat overigens iedereen vrij om zelf de gietvloer op maat samen te laten stellen.