Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Epoxy gietvloeren

Industrievloeren G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer moet goed kunnen worden schoongehouden en de chemische en mechanische belastbaarheid van de vloer moet in vele gevallen extreem hoog zijn. Voor dit type industrievloeren beschikt G-vloeren over een breed assortiment geschikte vloerproducten. Wij leveren epoxy gietvloeren, antistatische ESD gietvloeren, troffelvloeren en coatingvloeren met bijzondere hoogwaardige eigenschappen. Maar welke vloer is precies voor uw magazijn, werkplaats of fabrieksruimte geschikt? Op basis van welke overwegingen moet u uw keuze maken?

Kies uit duizenden kleuren cementgebonden woonbeton

Als ondernemer wilt u een zo optimaal mogelijke investering doen. U wilt een industrievloer die geschikt is voor het dagelijks gebruik nu en mogelijk toekomstig gebruik later, maar u wilt ook weer niet te veel betalen. In sommige gevallen kan een goedkopere coatingvloer worden ingezet om betonondergronden te verduurzamen, maar als u echt een chemisch weerbare vloer wilt laten aanleggen, dan moet u toch nadenken over een epoxyproduct of een troffelvloer. Helemaal als u gevoelige machines en apparaten op de vloer heeft staan, dan komt de antistatische ESD-vloer al snel in beeld. De kostenoverwegingen zijn dus rechtstreeks verbonden met de functionele aspecten van de toe te passen vloer. G-vloeren helpt u al deze overwegingen op een rij te zetten om daarna het meest geschikte product voor uw industrievloer te kiezen.

Epoxy nog steeds een ‘solide’ keuze voor de gemiddelde industrievloer

Tegenwoordig heeft u als ondernemer een enorme keus in het soort vloerafwerking. Kunststofgebonden vloerafwerkingen zoals epoxygietvloeren zijn in principe nog steeds de beste tussenoplossing als het gaat om een goede mix tussen belastbaarheid, chemische resistentie, onderhoud, duurzaamheid en stoot- en krasvastheid. Epoxyvloeren zijn ook bij uitstek vloeren die goed te gebruiken zijn voor rijdend materieel of om magazijnen en stellingen op te zetten. Epoxyvloeren creëren een keiharde toplaag en moeten vaak voorzien worden van een antislip laag om de vloer ook echt gebruiksklaar en veilig beloopbaar (of berijdbaar) te maken. Epoxy is ook minder scheuroverbruggend zodat er veel aandacht moet worden besteed aan de kwaliteit van de ondergrond. Voor deze expertise en meer, kunt u bij G-vloeren terecht. Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring opgedaan met de aanleg en verwerking van epoxyproducten.

Troffelvoeren als industrievloer

Troffelvloeren zijn dikkere cementgebonden afwerkingen die beschikken over extra harde kwartsdeeltjes en bijzondere mineralen die het product ondoordringbaar en zeer goed te belasten maken. Troffelvloeren zijn ook zeer goed bestand tegen temperatuurswisselingen en bieden bijvoorbeeld een uitkomst voor expeditie ruimten die vaker in contact staan met de buitenlucht. Zwaar materieel kan prima functioneren op de troffelvloer. Ook op het gebied van troffelproducten kunnen wij u op maat adviseren.

Wilt u weten welke industrievloer voor u optimaal geschikt is? Bel met G-vloeren tijdens kantooruren via 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl