Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Laminaat vervangen voor een gietvloer

Laminaat vervangen: dit zijn je opties

Bent u van plan om laminaat te vervangen dan zijn er allerlei opties als het om de keuze voor een nieuwe vloer gaat. Het is uiteraard mogelijk om de keuze weer op laminaat te laten vallen, maar er zijn ook meer moderne en duurzame opties beschikbaar. Zo is het heel populair om bij laminaat vervangen de keuze te maken voor een mooie aaneengesloten vloer die praktisch en comfortabel is. G-vloeren heeft verschillende gietvloeren in het assortiment die één geheel vormen en zonder naden worden gelegd.

Laminaat vervangen door PU gietvloer

Indien er sprake is van een versleten laminaatvloer die niet meer te repareren valt of die qua esthetiek de tand des tijds niet meer doorstaat, is de tijd gekomen om aan een nieuwe vloer te denken. PU gietvloeren zijn een uitstekende optie ter vervanging van laminaat. De oude laminaatvloer is gemakkelijk te verwijderen, waarna de ondergrond voorbereid kan worden voor het aanbrengen van een PU gietvloer. De keuze uit designs en kleurtinten om een PU gietvloer samen te stellen, is enorm groot. Wij helpen u graag om tot de ideale samenstelling te komen en uw huis van een PU gietvloer te voorzien die alle gemak en comfort biedt.

Laminaat vervangen door woonbeton

Gaat u verhuizen en ligt er een laminaatvloer in de woning die u niet mooi vindt? Als u er graag een luxe woonvloer met designelementen voor terug wenst, is de keuze voor woonbeton snel gemaakt. Ons woonbeton kenmerkt zich door het fraaie exclusieve karakter en luxe look, waarbij u iedere dag optimaal comfort ervaart in eigen huis. De schitterende betoneffecten dragen bij aan de stijlvolle uitstraling die nooit verveelt. Gelukkig maar, want woonbeton kent net als onze PU gietvloeren een bijzonder lange levensduur. Overigens zijn beide soorten moderne vloeren bij de keuze om laminaat te vervangen te combineren met vloerverwarming.