Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Ruim en licht interieur van een moderne woonkamer met een naadloze, stijlvolle witte gietvloer, die bijdraagt aan de realisatie van een woondroom met een strak en hedendaags design.

Maak jouw woondroom waar in nieuwbouwproject LOOV te Almere met een stijlvolle gietvloer

LOOV in Almere is een onderscheidend nieuwbouwproject waar het mogelijk is om een exclusieve woondroom te realiseren. De directe aanwezigheid van de natuur is een rustgevende factor en vooral met het Gooimeer en het Cirkelbos, dat u rustig uw tweede achtertuin mag noemen. Hoe moeilijk is het om het interieur van uw woning net zo exclusief te maken als het woonproject en de woonomgeving? Laten wij het voor u gemakkelijk maken en uw woondroom echt compleet maken met een stijlvolle gietvloer in uw interieur. Dat is een vloer die eruitziet en voelt alsof deze vanaf het begin al bij LOOV in Almere hoort.

Ultieme personalisatie

De natuur is niet altijd naar eigen hand te zetten, maar LOOV in Almere is dat wel en vooral met het personaliseren van de villa’s. Bijvoorbeeld door materialen te vergelijken en daar bepaalde keuzes in te maken. Of door de afwerking op een unieke wijze te realiseren, maar ook door de ideale keuzes te maken voor het interieur. De keuze voor een stijlvolle gietvloer ligt wat dat betreft het meest voor de hand. Dit is namelijk een vloer die het statement van LOOV, een ‘rustige en luxueuze plek om te wonen’, onderschrijft of zelfs versterkt.

Haal de perfectie naar binnen

LOOV geeft wonen een andere dimensie in de natuurrijke omgeving van het Gooimeer, Cirkelbos en voorzieningen. Daarmee is de basis gelegd en in deze prachtige buurt is het een voorrecht om te mogen wonen. Een luxe die zijn weerga niet kent en het daarom ook verdient om de perfectie naar binnen te halen met de keuze voor een gietvloer.

Luxe gietvloeren

U heeft bij ons de keuze uit luxe gietvloeren met een exclusief karakter. Deze zijn ideaal om u het ultieme comfort te bieden en in een oogstrelend design voorzien. Laat uw blik maar eens over een gietvloer dwalen, dan begrijpt u wat wij bedoelen. Een mooi geheel zonder dat er een enkele naad aan te pas komt en in kleuren en designs die bij uw eigen woondroom passen. Onze gietvloeren zijn van zichzelf al exclusief en zijn door u te personaliseren qua kleur en design. Zo maakt u de match met het interieur in uw villa van LOOV in Almere die het verdient.

Welke gietvloer past bij uw woondroom?

Heeft u al in gedachten wat de woonstijl in uw villa in LOOV in Almere gaat worden? Mocht het een minimalistische woonstijl zijn, dan past onze PU gietvloer daar uitstekend bij. Deze is volledig strak en in elke kleur te leggen. Of laat u het interieur graag wat meer leven met een moderne vloer? Dan zijn onze betonlook vloeren de beste match. Ons woonbeton is bijzonder populair om als basis in een luxe en exclusieve woonstijl te dienen. Daarmee creëren wij voor u een puur luxe design. Wij laten u daarbij graag weten, dat onze gietvloeren voor vrijwel alle ruimtes van uw villa geschikt zijn. Dat is wel zo gemakkelijk.

Laat u adviseren

De keuze voor een villa heeft u al gemaakt. Nu gaat u zich straks met de binnenkant bezighouden en daar heeft u natuurlijk nog ruim de tijd voor. Het is echter nooit te vroeg om u te laten adviseren en uw woondroom binnen waar te maken. Wij staan voor u klaar om u van professioneel advies te voorzien en uw gietvloer onderdeel te laten worden van uw woonplezier.