Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Leimuiden nieuwbouw

Nieuwbouw in Leimuiden, prachtige locatie vlakbij Amsterdam

De nieuwbouw in Leimuiden is van start gegaan. Op een unieke locatie nabij Amsterdam in de Kaag en Braassem verrijzen woningen aan het water in een groene omgeving. Midden in het dorp krijgt het nieuwbouwproject vorm met negentien eengezinswoningen en acht appartementen. Heeft u een eengezinswoning aan het water in Leimuiden gekocht of komt u te wonen in het appartementencomplex met kleinschalig karakter? Laat u voor de inrichting inspireren door de variatie en mogelijkheden van onze gietvloeren.

Comfortabel wonen in Leimuiden

De dorpse sfeer in Leimuiden vormt in combinatie met het water en het groen een ideale locatie om comfortabel te wonen en te leven. Wilt u de drukte opzoeken dan bent u snel in Amsterdam. De provinciale weg N207 biedt met de A4 rechtstreekse aansluiting op routes naar Noord-Holland en naar Zuid-Holland.

In Leimuiden zijn alle basisvoorzieningen aanwezig, variërend van basisschool tot horeca en van gezondheidszorg tot winkels. De nieuwe woningen in Leimuiden komen in het centrum aan de haven te staan. Daarbij is voorzien in een eigen ligplaats in de haven voor de bewoners van de eengezinswoningen.

Diversiteit in typen woningen

Het type woningen van de nieuwbouw in Leimuiden varieert en richt zich op uiteenlopende doelgroepen, zoals gezinnen, senioren en starters. De nieuwe woningen krijgen vorm als een riante schuurwoning of karakteristieke boerderijwoning. De te bouwen schipperswoningen in de stijl van een pakhuis kenmerken zich door de royale leefruimte.

Een ander type woning betreft een grote vrijstaande woning en de appartementen krijgen een plek in de laagbouw op de eerste en tweede etage. In hetzelfde appartementencomplex komt er op de begane grond commerciële ruimte beschikbaar. Dit vergroot het levendige karakter in het hart van het dorp Leimuiden.

Inrichting nieuwe woningen in Leimuiden

De bouw van de verschillende woningen en appartementen in Leimuiden is gestart. De toekomstige bewoners hebben nog alle tijd om over de inrichting na te denken, maar de tijd gaat sneller dan u denkt. Het is dan ook aan te raden om u alvast te laten inspireren om in een vroeg stadium al de keuze voor een vloer te maken.

Onze gietvloeren passen perfect bij de uiterlijke en duurzame kenmerken van de nieuwbouw in Leimuiden. Bijvoorbeeld een stoere betonlook vloer als ideale keuze om neer te leggen in een prachtige schipperswoning. Of wat te denken van schitterend woonbeton om het stijlvolle en luxe karakter van een vrijstaande woning te benadrukken?

Eigentijds en duurzaam

Er zijn allerlei mogelijkheden binnen ons aanbod om een duurzame keuze te maken voor een gietvloer die aan hoge eisen voldoet. Onze PU gietvloeren vormen bijvoorbeeld een geweldige basis om comfortabel op te wonen en te leven. Dit zijn moderne gietvloeren die in iedere kleur door ons uit te voeren zijn. Een voordeel van deze eigentijdse gietvloeren is dat de levensduur lang is. Daarmee wordt voldaan aan een belangrijk thema, namelijk bewust duurzame keuzes maken.

Wilt u straks fijn wonen in uw nieuwe woning in Leimuiden? Leg daarvoor de perfecte basis met de keuze voor een van de gietvloeren van G-vloeren.nl.