Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Nieuwbouw project Thuis in de Tippe Zwolle

Nieuwbouw project Thuis in de Tippe Zwolle

Het nieuwbouwproject Thuis in de Tippe in Zwolle in Stadshagen omvat in totaal ongeveer 250 woningen. In deze jonge stadswijk ligt de focus op het creëren van een duurzame buurt met een sociaal karakter. Het eerste deelplan betreft De Watergaarde met verschillende soorten woningen, zoals moderne rijwoningen, appartementen en woningen aan het water. Wonen in de Tippe betekent dat u een huiselijk gevoel ervaart in een milieuvriendelijke woonomgeving, waar ontmoeten en delen als vanzelfsprekend zijn. Het duurzame en eigentijdse karakter van Thuis in de Tippe sluit perfect aan op de kenmerken van onze gietvloeren.

Energiezuinige woningen

Een belangrijk kenmerk van de woningen van het project Thuis in de Tippe betreft de duurzame bouw. Er komen in Stadshagen in Zwolle energiezuinige woningen die volledig gasloos zijn. De koopwoningen worden opgeleverd inclusief een warmtepomp en zonnepanelen om op een milieuvriendelijke manier energie op te wekken. De meeste woningen zijn al volledig afgewerkt voordat de nieuwe bewoners de sleutel krijgen. Er zijn huizen die casco beschikbaar komen met als voordeel dat u de inrichting zelf uitkiest. Bijvoorbeeld de keuken en het sanitair, maar uiteraard ook de vloerafwerking. In dat kader is het ideaal om in uw energiezuinige woning een duurzame gietvloer te laten aanbrengen.

Vloerverwarming- en koeling: geschikt voor gietvloer

De nieuwbouwwoningen in Thuis in de Tippe zijn niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens comfortabel. De warmte blijft uitstekend behouden in de optimaal geïsoleerde woningen, zodat de energielasten laag zijn. Het warmterendement is perfect omdat er sprake is van vloerverwarming. Dit type verwarming is ideaal om te combineren met een gietvloer. Dit is namelijk een vloerafwerking die de warmte op een gelijkmatige manier doorlaat. In de zomer is het bij hoge temperaturen mogelijk om de vloerkoeling in uw nieuwbouwwoning in te schakelen. Op deze manier is er altijd sprake van een aangenaam binnenklimaat. Het ventilatiesysteem voorziet daarbij in de circulatie van schone en frisse lucht.

Onderhoudsvrij

Komt u straks te wonen in Thuis in de Tippe in Zwolle? Het voordeel van nieuwbouwwoningen is uiteraard dat u de eerste tijd geen omkijken heeft naar onderhoud. Dit geldt ook voor onze gietvloeren die onderhoudsvrij zijn. Het voordeel is daarnaast dat onze onderhoudsvrije gietvloeren in een bijzonder lange levensduur voorzien. Dit sluit mooi aan op de nieuwstaat van alle woningen in Stadshagen.

Co-creatie: samen met de buren

Er is bij verschillende projecten van Thuis in de Tippe sprake van co-creatie. Dit betekent dat toekomstige bewoners met elkaar in gesprek gaan en ideeën uitwisselingen over ontwerpen. Bijvoorbeeld over de gezamenlijke buitenruimte, maar ook ten aanzien van woningen. De focus ligt hierbij op duurzaamheid, ontmoeten, delen en inclusiviteit. Wist u dat wij met betrekking tot de aanschaf van gietvloeren ook aan een vorm van co-creatie doen? Een vorm, waarbij u als buren in overleg gaat om in uw woning een gietvloer te laten plaatsen. Dit levert u en uw toekomstige buren een korting op de gietvloer prijs per m2 op. Wij noemen dit een burenkorting, waarover wij u graag vrijblijvend informeren.