Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Nieuwbouwproject Carnisse Eiland (Rotterdam-Zuid)

Nieuwbouwproject Carnisse Eiland (Rotterdam-Zuid)

Nieuwbouwproject Carnisse Eilland in Rotterdam-Zuid krijgt in totaal ongeveer vijfhonderd woningen. Het ontwikkelplan is onderdeel van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid met onder meer als doel woningen te bouwen voor gezinnen. Het is de bedoeling om een groene stadsbuurt te realiseren met gelegenheid om elkaar te ontmoeten, recreëren en spelen. De architectuur krijgt vorm met halfopen bouwblokken, inpandige parkeergelegenheid en variatie in hoogte. Komt u straks in een van de nieuwbouwwoningen te wonen in de wijk Carnisse Eiland? G-vloeren is leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten en biedt u een ruime keuze uit materialen, kleuren en designs.

Project van start in najaar 2023

In de tweede helft van 2023 begint de uitvoering met het verbouwen van Carnisse Eiland. Daarbij krijgen verschillende voorzieningen een andere locatie, zoals de sportvereniging, het hertenkamp, de basisschool en de buurttuin. De nieuwbouw kent vier fasen, waarbij de laatste fase naar verwachting in 2029 wordt afgerond. Carnisse Eiland ontstaat als nieuwe buurt tussen Carnissedreef en het Zuiderpark. Er komen, om een optimale verbinding te realiseren, onder meer nieuwe bruggen en een open doorgang omgeven door groen.

500 woningen

De ongeveer vijfhonderd te bouwen woningen variëren van koopwoningen tot huurwoningen in uiteenlopende prijsklassen. Er zijn tevens plannen voor een centraal ontmoetingsplein dat vorm krijgt in overleg met de nieuwe bewoners. Bij de ontwikkeling van het project is er extra aandacht gekomen voor sociale interactie. Hierdoor krijgen collectieve binnentuinen een plek net als een centraal buurtplein om de interactie tussen bewoners van Carnisse Eiland stimuleren. Daarbij is er sprake van een uitstekende balans tussen rust en levendigheid. Naast dat er eengezinswoningen worden gebouwd, komen er per bouwblok ook appartementen en maisonnettes.

Nieuwe woning inrichten

Heeft u plannen om een van de nieuwe bewoners van Carnisse Eiland te worden? De bouw van de nieuwe woningen laat op even op zich wachten, maar het is nooit te vroeg om over de inrichting na te denken. Het is zelfs heel verstandig om alvast vooruit te lopen op de inrichting van uw droomwoning in Rotterdam-Zuid. Op deze manier heeft u alle tijd om het interieur in gedachten al vorm te geven en u te laten inspireren door alle mogelijkheden die er zijn. De meeste mensen beginnen bij de basis en dat is met de keuze voor een vloer. Die neemt namelijk een groot oppervlak in uw nieuw huis in beslag en bepaalt de sfeer, het gemak en het comfort.

Gietvloeren voor nieuwbouw Carnisse Eiland

De gietvloeren van G-vloeren zijn perfect om toe te passen in uw nieuwbouwwoning in de wijk Carnisse Eiland. Er zijn verschillende soorten materialen om uit te kiezen, zoals een PU gietvloer of woonbeton. Daarnaast houdt u gemakkelijk rekening met het gewenste design net als met de kleur. Het is ook niet geheel onbelangrijk dat u bij ons de keuze maakt voor een duurzame vloer. Daarnaast krijgt u de zekerheid van een lange levensduur, zodat u niet na enkele jaren alweer de keuze moet maken voor een andere vloer. Verder ervaart u vanaf het eerste moment in uw nieuwe woning met onze gietvloer optimaal comfort en gemak.