Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor project Duin in Almere

Nieuwbouwproject DUIN in Almere Poort: daar hoort een gietvloer bij

DUIN is een nieuwbouwproject in Almere Poort aan het IJmeer. Een fantastische plek om te wonen, werken en te leven. De verkoop van schitterende appartementen van Porto is inmiddels van start gegaan. In het voorjaar volgt de verkoop van prachtige twee-onder-een-kap woningen in DUIN. Bent u een van de gelukkigen? Laat de inrichting van uw woning dan aansluiten bij de natuurlijke omgeving met de keuze voor een van onze gietvloeren.

Buiten en binnen een natuurlijke eenheid

De appartementen en woningen in DUIN in Almere Poort zijn al als een parel in een oester. Daar past een strandachtige omgeving met zand en schelpen dan ook perfect bij. U heeft de mogelijkheid om deze natuurlijke elementen in het interieur van uw woning te verwerken.

Uw woning verdient het om van een bijpassende vloer voorzien te worden. Dit kan niet beter dan voor een gietvloer te kiezen voor uw woning tussen strand en bos of in uw appartement in het duinlandschap nabij het water.

De woningen, het landschap en een gietvloer in uw interieur stralen een natuurlijke eenheid uit. Denk maar aan het zandkleurige metselwerk van de eerste verdiepingen van appartementen die op een natuurlijke wijze in de duinen opgaan. Het staat bijvoorbeeld mooi om uw gietvloer eveneens in een zandkleur door ons te laten uitvoeren.

Porto in DUIN

Porto in DUIN komt tot stand als een nieuwe wijk nabij Amsterdam in Almere Poort. Het bijzondere duinlandschap is al aangelegd met duinen die tot een hoogte van tien meter reiken. De omgeving ontwikkelt zich verder tot een bosrijk gebied, water, mooie wandelpaden en niet te vergeten een fantastisch strand. De natuur is in Porto in DUIN overal aanwezig en als u uw woning binnenstapt, waar een gietvloer ligt, blijft u dit gevoel ervaren.

Bij de ontwikkeling van de nieuwbouwwijk is er overigens volop ruimte ingepland voor de dagelijkse voorzieningen. Er is een supermarkt aanwezig rondom de centrale ontmoetingsplek, die bekend staat onder de naam DUINhal. Daarnaast is er kinderopvang aanwezig net als een sportschool en zijn er meerdere restaurants.

Uw nieuwe woning inrichten met een gietvloer

Eenheid brengt rust en vormt de perfecte basis om in uw woning te ontspannen. De natuurlijke elementen met strand, bos en water zijn in uw interieur als eenheid te verenigen met een gietvloer. U geniet niet alleen van de natuurlijke look van uw gietvloer in een kleur naar keuze, maar tevens van een geweldig comfort en dagelijks gemak.

Een zandkleur past perfect bij de omgeving, maar een witte gietvloer is eveneens een optie. Of wat te denken van een lichtblauwe, lichtgroene of lichtgrijze gietvloer? Laat u inspireren door alle gietvloer kleuren en ontdek naar welke kleurtint uw voorkeur uitgaat.

Perfecte combinatie met vloerverwarming

Comfort en praktisch gemak maken eveneens deel uit van de eenheid en rust die u ervaart in uw woning in DUIN. U krijgt een naadloze gietvloer die zonder en met de vloerverwarming in een aangenaam comfort voorziet. Wist u dat onze gietvloeren bij uitstek geschikt zijn voor toepassing op vloerverwarming?

Komt u in DUIN te wonen, zoals in een van de appartementen van Porto of in een van de mooie woningen? Neem alvast contact op met G-vloeren, want daarvoor bent u nooit te vroeg.