Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor Haut nieuwbouwproject in Amsterdam

Nieuwbouwproject HAUT in Amsterdam: gietvloer voor appartementen

Het nieuwbouwproject HAUT in Amsterdam gaat de hoogte in met hout als duurzaam materiaal om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Eind 2021 zijn naar de verwachting de appartementen klaar en is het tijd voor nieuwe bewoners om het eigen appartement naar eigen smaak in te richten. G-vloeren uit Amsterdam is dé specialist voor de plaatsing van gietvloeren in nieuwbouwappartementen van het project HAUT. Maak op individuele basis uw keuze of kies voor het gemak en prijsvoordeel met collectieve inkoop.

Luxe en duurzaam wonen in HAUT

Luxe en duurzaam wonen zijn de kernwaarden van het wonen in een van de appartementen van hout. Het appartementengebouw HAUT voorziet in 21 verdiepingen en kent een hoogte van 73 meter. Het nieuwbouwproject HAUT in Amsterdam krijgt daarmee de primeur in Nederland met het allerhoogste houten woongebouw van het land. Duurzaam bouwen met hout is het uitgangspunt geweest bij het ontwerp.

Triple glas en herbruikbare materialen

De duurzaamheid komt overal in terug, zoals met het opslaan van CO2 in plaats van het uit te stoten. Bovendien krijgen de gevels een energie-opwekkende functie en is de isolatie perfect met de toepassing van triple glas. Er is daarnaast rekening gehouden met het zoveel mogelijk gebruikmaken van materialen die te recyclen zijn. Het nieuwbouwproject HAUY sluit qua luxe en duurzaamheid perfect aan bij waar de gietvloeren van G-vloeren voor staan. Onze gietvloeren worden zo milieuvriendelijk mogelijk ontwikkeld en hebben als voordeel over een extreem lange levensduur te beschikken.

Ultiem wooncomfort

De appartementen van het nieuwbouwcomplex HAUT in Amsterdam voorzien in ultiem wooncomfort. Bij de inrichting van uw appartement is daar verder invulling aan te geven met de keuze voor een van de gietvloeren van G-vloeren. Bijvoorbeeld met een fraaie betonlook vloer of met de keuze voor exclusief woonbeton dat het wooncomfort en de luxe uitstraling tot ongekende hoogte laat stijgen. Het woonplezier en comfort zijn belangrijk om het appartement echt tot uw thuis te maken. Daarom sluiten onze naadloze vloeren ook zo perfect aan op het comfort dat in de basis al aanwezig is in het nieuwbouwappartement.

Wonen aan de Amstel

Wonen aan de Amstel in een appartement van HAUT biedt u alles wat u nodig heeft. Het uitzicht is fantastisch en de leefomgeving biedt het beste van meerdere werelden. Zo woont u op een prachtige locatie aan de Amstel en in de omgeving van Park Somerlust, maar is de binnenstad ook nog eens dichtbij. Het is met de boot maar vijf minuten varen naar de Amsterdamse grachten en pakt u de fiets dan bent u er ook zo. Na een uitstapje is het heerlijk om weer in uw eigen appartement thuis te komen, waar onze gietvloer de basis vormt om van een optimale woonbeleving te genieten.

Individueel of collectieve inkoop

Wilt u een gietvloer in uw appartement in HAUT realiseren? Laat u in onze showroom in Amsterdam inspireren. Maak wel direct een afspraak, want de oplevering van uw appartement is al snel. Wij bieden u tevens de optie van collectieve inkoop met een aantrekkelijke korting. Dat is bijvoorbeeld ideaal als u samen met andere toekomstige bewoners bij G-vloeren een keuze maakt voor een fantastische gietvloer.