Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Nieuwe gietvloer voor nieuwbouw New Brooklyn de nieuwe stadswijk in Almere Poort

New Brooklyn – De nieuwe stadswijk in Almere Poort – nieuwe gietvloer

New Brooklyn is als nieuwe stadswijk in Almere Poort hip, groen en trendy. Dit is de plek where urban meets green met woningen die ontworpen zijn aan de hand van een uitgesproken architectuur. De wijk Brooklyn in New York is de inspiratiebron geweest en dit is herkenbaar aan de wijze waarop de nieuwe stadswijk vorm krijgt. Het straatbeeld kenmerkt zich onder meer door hoge bomen, brede lanen en woningen met erkers. De bouw van New Brooklyn is nog bezig met een mix van huur en koop. Komt u straks in New Brooklyn in de nieuwe stadswijk in Almere Poort te wonen? Breng de hippe, trendy en urban sfeer dan ook in huis tot leven met een nieuwe gietvloer. 

Diversiteit in nieuwe stadswijk 

New Brooklyn in Almere Poort kenmerkt zich door diversiteit in woningbouw. Naast eengezinswoningen komen er appartementen en maisonettes beschikbaar. Zo krijgt de nieuwe buurt eveneens vorm aan de hand van vrije kavels, waarop het mogelijk is om een droomhuis te bouwen. In totaal krijgt de nieuwe wijk met brede lanen veertienhonderd woningen. Tussen  de hoge bomen komen er bankjes te staan. De stoep voor de woningen is extra breed en via de trap loopt u zo uw nieuwe woning binnen. Dit is de plek waar u het interieur voor uitkiest. Om dan bij de basis te beginnen, is de keuze voor een nieuwe gietvloer perfect om de hippe, trendy en urban sfeer tot uiting te laten komen. 

Hippe en trendy gietvloer 

Een hippe en trendy gietvloer is bij G-vloeren in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar met keuze uit kleuren en designs. Wilt u in uw nieuwe woning in New Brooklyn een moderne en strakke vloer als basis en deze in uw favoriete kleur laten uitvoeren? Onze naadloze PU gietvloeren staan voor alles waar de nieuwe stadswijk eveneens voor staat. Daarbij krijgt u de zekerheid van optimaal comfort door de unieke samenstelling van materialen en ervaart u dagelijks het praktische gemak. Bouwt u een droomhuis op een vrije kavel in de nieuwe stadswijk in Almere Poort? Een stijlvol interieur is op meerdere manieren vorm te geven, zoals met de keuze voor luxe woonbeton. Het effect en de kleur van woonbeton is geheel naar wens door ons uit te voeren. 

Maak alvast een keuze 

Op het moment dat u weet dat u straks in New Brooklyn in Almere Poort komt te wonen, is het tijd om alvast keuzes te maken. Het is namelijk nooit te vroeg om over de inrichting van uw nieuwe woning na te denken. Daarom is het aan te raden om, wanneer u een gietvloer wenst voor uw woning al in een vroeg stadium contact op te nemen. Duurt het nog lang voordat u de woning betrekt? U hoeft niet direct een definitieve keuze voor de kleur van de gietvloer te maken als u daar nog twijfels over heeft. Neem gerust contact op om alvast de eerste stap te nemen voor het inrichten van uw nieuwe woning met uw keuze voor een nieuwe gietvloer.