Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Nieuwbouwproject Park Vijfsluizen in Vlaardingen

Nieuwbouwproject Park Vijfsluizen in Vlaardingen

Nieuwbouwproject Park Vijfsluizen in Vlaardingen omvat ongeveer vierhonderd woningen in een oase van groen. De nieuwe woningen sluiten met een duurzame en energiezuinige uitvoering perfect aan op de natuurrijke omgeving. De woningtypen variëren van studio-appartementen tot twee-onder-een-kapwoningen en van herenhuizen tot eengezinswoningen.

Komt u straks te wonen in nieuwbouwproject Park Vijfsluizen in Vlaardingen? G-vloeren.nl treedt voor dit project op als leverancier in gietvloeren voor individuele eigenaren en voor gezamenlijke aanschaf. Bijvoorbeeld als meerdere buren zich verenigen en de keuze maken om een gietvloer in de eigen woning in Park Vijfsluizen te laten aanbrengen.

Unieke locatie: Park Vijfsluizen in Vlaardingen-Oost

Park Vijfsluizen bevindt zich op een prachtige locatie in Vlaardingen-Oost, waarbij de woningen worden gebouwd op het voormalige sportterrein van Shell. Nu komt er met de bouw van een duurzame woningen met een toekomstbestendig karakter een mooie wijk om te wonen en te leven. De groene omgeving kenmerkt zich door vele bomen, speelvelden en water, zodat de natuur een oase van rust vormt. Bovendien is er sprake van een autoluwe woonomgeving, zodat kinderen veilig buiten kunnen spelen. U woont als eigenaar van een van de woningen straks tussen de stad en het strand van Hoek, op maar een kwartier afstand van Rotterdam.

Duurzame en circulaire woningen

De bijna vierhonderd woningen van Park Vijfsluizen zijn duurzaam en circulair, waarbij de huizen opgaan in een natuurrijke omgeving. Naast dat bijvoorbeeld de eengezinswoningen gasloos zijn uitgevoerd en voorzien van een bodemwarmtepomp, geldt dat de zonnepanelen energie leveren. De woningen krijgen een sedumdak en de woonomgeving is zo ingericht dat deze bestand is tegen extreme hitte en zware regenbuien.

Verbinding met het park

Een uniek kenmerk van het nieuwbouwproject Park Vijfsluizen is dat de woningen vanuit het landschap zijn ontworpen. Dit betekent dat de koopwoningen op een natuurlijke manier zijn verbonden met het park. Bijvoorbeeld door de aansluiting met een terras gericht op het park net als met privétuinen die daarmee in verbinding staan. Er is ook volop gelegenheid om buiten de eigen woning volop van de natuur te genieten. Rond de woningen komt er een publieke ruimte met onder meer speelweides, picknicktafels en fruitbomen.

Verbinding met de stad

Het is vanuit Park Vijfsluizen gemakkelijk om steden als Rotterdam, Delft en Den haag te bereiken. Het nieuwbouwproject bevindt zich nabij de snelweg net als bij het metrostation en treinstation. Wat dat betreft is er een uitstekende verbinding vanuit de natuurrijke omgeving met de Randstad.

Verbinding in huis

De verbinding is overal aanwezig en deze lijn is in uw woning door te trekken met het laten plaatsen van een gietvloer. Dit zijn vloeren die in huis voor verbinding zorgen en een fijne comfortabele eenheid creëren. Gietvloeren zijn namelijk naadloze vloeren en hebben bovendien een duurzaam karakter. Wat dat betreft is het een perfecte match met uw woning in Park Vijfsluizen. Wilt u uw nieuwe woning op een duurzame manier inrichten en kiest u voor modern comfort, prachtig design en vele praktische voordelen? Dan stellen wij graag een gietvloer op maat voor u samen.