Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer in appartement

Ontdek het luxe wonen bij Cobana & Coco – kies voor een toekomst met stijlvolle gietvloeren

Pure luxe ervaart u straks als nieuwe bewoner in uw appartement of maisonnette van het exclusieve nieuwbouwproject Cobana & Coco in Utrecht. Komt u in een van de vier unieke maisonnettes te wonen of in een van de vijftig prachtige appartementen? De gloednieuw te bouwen stadsappartementen bieden een onderkomen voor jong en oud en voor elk type huishouden. De appartementen van Cobana en van Coco verrijzen op een unieke locatie in Utrecht. Nu al een geliefde plek in hartje stad. Maak uw woonwensen ook binnen waar en kies voor een stijlvolle toekomst met een luxe gietvloer.

Verbinding met natuur

Er is bij het ontwerp van Cobana & Coco rekening gehouden met het creëren van een gevoel van verbinding. Dit blijkt onder meer door de aan te leggen binnentuin die als groene oase een fantastische plek wordt om mens en dier rust te laten ervaren. Hier voelt u zich straks een met de natuur en doet de omgeving in de binnentuin aan alsof het uw eigen privépark is.

De binnentuin staat in verbinding met de parkeergarage en vormt uiteraard het centrale middelpunt van de appartementen. De verbinding is verder uit te breiden door er binnen in uw appartement ook een paradijsje van te maken.

Paradijsje binnen en buiten

Een fijne inrichting met luxe look die alle comfort van de wereld biedt, laat u het gevoel van een klein paradijsje beleven in uw eigen appartement. Een luxe gietvloer is daarvoor de beste keuze, want het stijlvolle karakter combineert met topcomfort en fantastisch design in een kleur naar keuze.

Kiest u voor een strak en modern interieur in uw appartement in Cobana of Coco? Of wilt u een warme en knusse sfeer de uitstraling van uw nieuwbouwwoning laten bepalen. Behoren er kinderen of huisdieren tot uw huishouden of bent u alleen of al wat ouder? G-vloeren heeft voor elk type appartement of maisonnette in Cobana & Coco en voor elk type huishouden een ideale gietvloer beschikbaar.

Heerlijk thuiskomen

De verbinding met de natuur buiten in de binnentuin creëert een gevoel van rust. Het is met een gietvloer heel eenvoudig om dit binnen eveneens te realiseren. Onze gietvloeren zijn door het hele appartement of maisonnette te plaatsen. Dit zonder enige onderbreking en met een volledig naadvrij karakter. Hoe luxe, stijlvol en modern is dat wel niet?

Elke keer als u de deur opendoet van uw luxe appartement, ervaart u met de eerste stap, die u op de gietvloer zet, een gevoel van heerlijk thuiskomen. Dit gevoel verandert niet. Het is verder goed om te weten dat onze gietvloeren de beste combi vormen met vloerverwarming en die komt straks in uw nieuwe appartement te liggen. Ook dat is pure luxe en een weldaad voor lichaam en geest, want koude voeten behoren straks tot het verleden. U heeft al gekozen voor een luxe toekomst als nieuwe bewoner van Cobana & Coco. Kiest u ook voor een toekomst met onze stijlvolle gietvloeren?