Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Betonlook vloer ook in 2023 populair

Ook in 2023 groeit de populariteit van betonlookvloeren binnen het interieurontwerp

Er zijn steeds meer mensen die aan de hand van een compleet interieurontwerp het eigen huis of kantoor inrichten. Wat daarbij opvalt, is dat de populariteit van betonlookvloeren binnen het interieurontwerp steeds verder toeneemt. Daar is een reden voor. Betonlookvloeren passen namelijk perfect in de meest uiteenlopende interieurs. Bovendien zijn deze vloeren door de comfortabele en functionele eigenschappen zowel ideaal voor een leefomgeving als een werkomgeving.

Betonlookvloeren: levendig en authentiek

Dat de populariteit van betonlookvloeren binnen het interieurontwerp toeneemt, is onder meer te danken aan het levendige en authentieke karakter. Het is voor interieurontwerpers, die verantwoordelijk zijn voor de sfeer en uitstraling van belang om een specifieke woonstijl te realiseren. Dit begint bij de basis met de keuze voor een vloer die aan alle uiterlijke wensen voldoet.

Kleuren maken het interieur

Betonlookvloeren zijn binnen ieder interieurontwerp een perfecte keuze, omdat er qua kleurstelling enorm veel opties zijn. De kleuren van betonlookvloeren kenmerken zich door de typerende kleurschakering met betoneffect. Hierdoor is er sprake van een authentiek uiterlijk dat het natuurlijke en levendige karakter benadrukt.  Bent u ontwerper van uw eigen interieur dan is het goed om bij de basis te beginnen en de kleur van de betonlookvloer vast te stellen. De kleurkeuze biedt u alle gelegenheid om met een specifieke woonstijl rekening te houden, zoals met het een interieurontwerp voor:

  • Industriële inrichting
  • Landelijke woonstijl
  • Minimalistisch interieur
  • Scandinavisch interieurontwerp
  • Moderne stijl
  • Vintage interieur
  • Romantische inrichting
  • Zakelijk interieur

Aangenaam in alle opzichten

Betonlookvloeren vormen dankzij het unieke design een levendig vloerpatroon als kunstwerk in uw huis of kantoor. Dat is al een reden waarom de populariteit binnen het interieurontwerp stijgt. Mensen stellen tegenwoordig hoge eisen aan de vloer en die zijn niet alleen van toepassing op de uiterlijke kenmerken. Het is ook belangrijk dat de vloer comfortabel aanvoelt en praktisch is in gebruik. Wat dat betreft ervaart u onze betonlookvloer in alle opzichten als bijzonder aangenaam. Het comfortniveau is hoog, de hygiëne optimaal en het onderhoudsgemak is groot. Dit komt omdat betonlookvloeren volledig naadloos zijn, een slijtvast karakter hebben en vloeistofdicht zijn.

Belangrijk in deze tijd: duurzaamheid

Binnen het interieurontwerp krijgt duurzaamheid net als in alle sectoren en maatschappij steeds meer aandacht. Daarom kijken interieurontwerpers en mensen die zelf het eigen interieur samenstellen steeds kritischer naar materialen. Zo ook als het gaat om de keuze voor een vloer. Onze betonlookvloeren staan bekend om de lange levensverwachting, want dit type vloer gaat jaren mee zonder aan kwaliteit in te leveren. Daarom hebben onze betonlookvloeren een duurzaam karakter en past dit type vloer dus perfect binnen de normen van duurzaamheid, die in deze tijd belangrijk zijn. In het verlengde daarvan is het goed om te weten dat een betonlookvloer duurzaam te combineren is met vloerverwarming. Deze manier van verwarmen is meer energiezuinig dan radiatorverwarming.

Betaalbaarheid

Binnen het interieurontwerp is het altijd belangrijk om met het beschikbare budget rekening te houden. Onze betonlookvloeren zijn betaalbaar en kennen een dalende prijs per m2 bij een oppervlak dat in omvang toeneemt. Een investering in een betonlookvloer is een investering voor de lange termijn, waarvan u iedere dag optimaal plezier, comfort en gemak ervaart.