Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor Rijndael nieuwbouw Nieuwegein

Rijndael nieuwbouw en gietvloeren: de perfecte combinatie

Het nieuwbouwproject Rijndael in Nieuwegein komt tot stand in een bijzondere omgeving met veel groen aan het Merwedekanaal. Utrecht is een half uur rijden en kasteel Rijnhuizen ligt om de hoek. In deze stijlvolle omgeving is het straks heerlijk wonen waar luxe en exclusiviteit verder vorm krijgen met een gietvloer in uw nieuwbouwwoning. Wonen op stand in deze rijke omgeving combineert in huis namelijk perfect met een van onze gietvloeren.

Nieuwbouwplan Rijndael: deelgebieden met een eigen karakter

Het verdient uiteraard nadere uitleg waarom een gietvloer en Rijndael de perfecte combinatie vormen. Daar is op meerdere manieren uitleg aan te geven, te beginnen bij de wijze waarop het nieuwbouwplan vorm krijgt. Er komen vier deelgebieden en elk van deze delen krijgt een eigen uniek karakter. Onze gietvloeren bieden eveneens de mogelijkheid om in het interieur van uw nieuwe woning een geheel uniek karakter tot stand te brengen. Bijvoorbeeld door met het materiaal net als met het design en de kleur rekening te houden. Woonbeton is wat dat betreft karakteristiek stijlvol, luxe en exclusief. Onze PU gietvloeren voorzien in een trendy strakke en naadloze vloer die perfect past binnen moderne huishoudens.

Variatie in woningtypen

De eerste fase van Rijndeal betreft de Parklaan waar stedelijke architectuur tot stand komt in een brede laan met rijwoningen. Het is ook mogelijk om landelijk te wonen in de Boomgaard aan het water in een groene omgeving. In de Boomgaard komen meerdere 3-onder-1 kapwoningen te staan met collectieve tuinen en met een eigen terras. Het vrije buitenleven is optimaal te ervaren in een van de riante woningen in de Buitenplaats. De architectuur is eigentijds net als dat onze gietvloeren eigentijds en tegelijkertijd tijdloos zijn. Er komen verschillende woningtypen in de Buitenplaats, zoals vrijstaande woningen, rijwoningen en 2-onder-1 kapwoningen. De Griend in Rijndael voorziet in rust en vrijheid, zoals onze gietvloeren rust geven door het naadloze design in combinatie met het onderhoudsgemak. In de Griend is er ruimte voor zes vrijstaande woningen en om bij het samenstellen van het interieur te beginnen, is een gietvloer een perfecte keuze.

Bent u straks een van de bewoners in Rijndael?

Het duurt nog even voordat het nieuwbouwplan Rijndael in Nieuwegein volledig is uitgevoerd, maar als de bouw eenmaal is gestart, gaat het ook snel. Als u straks een van de nieuwe bewoners bent, komt er veel op u af. Zo komt u voor allerlei keuzes te staan voor wat betreft de afwerking en samenstelling van het interieur. Het is wat dat betreft nooit te vroeg om u te oriënteren op de keuze voor een van onze gietvloeren. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om uw wensen in beeld te brengen en u daarbij van persoonlijk advies te voorzien. Overigens is het goed om te weten dat wij bij nieuwbouwprojecten de gelegenheid bieden aan nieuwe bewoners om gezamenlijk bij ons een gietvloer af te nemen. Uiteraard kiest u daarbij voor een eigen unieke gietvloer, maar dan wel met het voordeel dat wij u bieden in de vorm van collectiviteitskorting.