Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

  G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

  Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland. Heel af en toe werd ook nog even van de zon genoten maar voor deze opdrachtgever werd alles uit de kast gehaald om een zo optimaal resultaat te bewerkstelligen binnen de gestelde tijd. De wensen van de opdrachtgever werden nauwkeurig in kaart gebracht waarna ons uitvoeringsteam aan het werk ging.

  Wensen van de opdrachtgever

  Onze opdrachtgever wilde voor acht woningen een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke vloer uitgevoerd hebben in opvallende kleuren. Omdat binnen- en buiten op Ibiza veelal inwisselbaar zijn, moesten de vloerafwerkingen goed bestand zijn tegen zanddeeltjes en de buitentemperatuur, wensen die voor een PU-gietvloer niet uitzonderlijk zijn. G-vloeren adviseerde een hoogwaardige PU-gietvloer toe te passen die met behulp van een sterke topcoating extra beschermd werd tegen UV-straling. De ondergrond werd strak genoeg geacht om na toepassing van een eerste schraplaag de PU-gietsamenstelling te kunnen dragen. Risico’s op scheurvorming werden in kaart gebracht evenals het gemiddelde eindgebruik. Een speciaal PU-product werd vervolgens geselecteerd en aangebracht.

  Zoekt u ook een PU-gietvloer voor uw woning?

  G-vloeren BV is een specialistisch bedrijf dat al ruim 10 jaar polyurethaanvloeren ontwerpt, aanlegt en renoveert. Wij weten welke producten op welke ondergrond te leggen zijn en kunnen bijna elke kleur op maat voor u aanbrengen. Zoekt u een topproduct? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze alifatische PU-gietvloeren!

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike