Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

G-vloeren legt goed belastbare EP troffelvloer aan bij filiaal Albert Heijn.

Albert Heijn filialen vindt u door heel Nederland. Het valt u misschien niet zo op, maar de winkels van deze bekende supermarktketen zien er altijd fris en schoon uit. Dit heeft waarschijnlijk alles te maken met de kwaliteit van de vloerafwerking en de intensiviteit van het vloeronderhoud. Als u bedenkt dat dagelijks duizenden mensen met vieze schoenen een AH filiaal betreden, dan wordt duidelijk dat reiniging van de vloer ook dagelijks zal moeten gebeuren. Een hoogwaardige vloerafwerking voor supermarkten is dan ook de EP troffelvloer, een vloer die wij onlangs nog in een filiaal van AH hebben mogen leggen. Maar wat is een epoxy troffelvloer eigenlijk?

Troffelvloeren en het verschil met andere soorten gietvloeren

Het grote verschil met andere gietvloersoorten is dat een troffelvloer wordt voorzien van een mengsel van kwartskorrels. De gietvloer krijgt daardoor een meer cementvormige massa. Het mengsel van epoxy en kwarts is bestand tegen veel hogere belastingen en door de toepassing van een hoogwaardige topcoating wordt de gietvloer ook gelijk chemicaliënbestendig. Omdat de gietvloermassa wat dikker is, kan door middel van het netjes vlakspanen van de vloer ook een dikkere laagdikte worden bereikt. Reguliere polyurethaanafwerkingen hebben hooguit een dikte van enkele millimeters, bij troffelvloeren kan dit oplopen tot meerdere centimeters.

Toepassing van EP troffelvloeren

Troffelvloeren vindt u in bedrijfsruimten die een hogere vloerbelasting aan moeten kunnen. Ook temperatuurverschillen in een vloer, het gebruik van chemische middelen en zware transportvoertuigen (alsmede boen- of veegmachines) kunnen een reden zijn om een troffelvloer te moeten laten leggen. De prijzen van troffelvloeren per m2 zijn doorgaans ook een stuk hoger dan standaard PU-gietvloeren of epoxyafwerkingen.

Wilt u meer weten over troffelvloeren en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bij G-vloeren hebben we ruime ervaring opgebouwd met dit type vloerafwerkingen. Bel tijdens kantooruren naar 020 846 36 94 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike