Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Maak je woning speciaal met een gietvloer

Investeer slim: Verfraai je woning én verhoog de waarde met een prachtige gietvloer

Heb je een eigen woning dan is het altijd slim om te kijken welke investeringen het beste zijn. Daarbij is het van belang om zowel rekening te houden met een toename van het woongenot als een toename van de woningwaarde. Met betrekking tot het investeringen in het interieur is het wat dat betreft een slimme investering om een prachtige gietvloer te laten aanbrengen. Er zitten bovendien nog meer voordelen gekoppeld aan deze slimme investering.

Slimme investering: modern design in interieurstijl naar wens

Een gietvloer is naadloos van wand tot wand en uit te voeren in een enkele kleur of met een levendig effect. Hierdoor ontstaat er een modern design dat overigens qua typische stijl is af te stemmen op de aanwezige woonstijl. De kleurkeuze speelt hierbij een rol, maar ook het soort gietvloer. Naast de moderne kunststofvarianten maken ook klassiekers deel uit van ons vloeraanbod, zoals een authentieke cementgebonden gietvloer. Daarmee brengt u een verfraaiing in uw woning aan in de stijl van bijvoorbeeld een industriële woonkamer.

Fantastisch wooncomfort

U investeert slim met de keuze voor een gietvloer als het om het mooier maken van uw interieur gaat. Daar komt bij dat het wooncomfort toeneemt en ook wat dat betreft is een gietvloer een bijzonder slimme investering. Onze gietvloeren zijn zo ontwikkeld dat deze in een optimaal loopcomfort voorzien. Bovendien voelt het warm aan onder de voeten en neemt de vloer de natuurlijke warmte uit de omgeving over.

Duurzaam rendement met vloerverwarming

Op het gebied van duurzaamheid zijn er allerlei slimme investeringen in en aan de woning uit te voeren. Dit geldt eveneens bij de keuze voor een gietvloer als u bijvoorbeeld de uitvoering combineert met vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn perfect om vloerverwarming onder te leggen. Het materiaal van de vloeren staat namelijk garant voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, waarbij de gietvloer de warmte op een optimaal manier naar het oppervlak brengt. Hierdoor is de keuze voor een gietvloer niet alleen een slimme investering, maar ook nog eens een duurzame keuze. In aanvulling daarop is de levensduur ongekend lang, zodat het woonplezier met een gietvloer vele jaren gegarandeerd is.

Woning stijgt in waarde

Een andere reden waarom een gietvloer een slimme investering is, heeft betrekking op de waarde van de woning. De waarde stijgt namelijk als u de keuze maakt voor een gietvloer, zodat het hier echt om een waardevolle investering gaat. Gietvloeren blijven jarenlang mooi en er is geen onderhoud voor nodig. Het enige dat belangrijk is bij deze vloeren is dat u onder meubels beschermdopjes aanbrengt, zodat het verplaatsen en verschuiven van meubels geen spoor achterlaat op de gietvloer. Scherpe punten kunnen namelijk krasjes veroorzaken, maar dit is dus gemakkelijk te voorkomen.

Laat u verder inspireren

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om deze slimme investering te doen? Neem gerust contact op met G-vloeren om u te laten informeren en inspireren. Maak een afspraak en kom naar onze showroom om uw gietvloer als slimme investering op maat te laten maken.