Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton in Uithoorn

Woonbeton voor een woning in Uithoorn

G-vloeren heeft in de maand april een prachtig project uitgevoerd met het aanbrengen van woonbeton in een woning in Uithoorn. Er bestond eerst nog twijfel over de keuze tussen een betonlook gietvloer en woonbeton. Uiteindelijk is de voorkeur gegeven aan de cementgebonden gietvloer omdat deze vloer het beste paste bij het exclusieve interieur in de woning in Uithoorn. Woonbeton heeft nu eenmaal het kenmerk exclusiviteit uit te stralen en is een stijlvolle vloer die net als een gietvloer modern gemak en comfort combineert.

Woonbeton woning Uithoorn: ambachtelijke en natuurlijke look

Het exclusieve karakter van woonbeton voor een woning in Uithoorn is onder meer te danken aan de ambachtelijke en natuurlijke look. Het aanbrengen van woonbeton is dan ook gebaseerd op een ambachtelijke werkwijze. Voor uiteindelijke afwerking en na het aanbrengen van de primer en cementgebonden laag vindt het polijsten plaats. Deze bijzondere techniek zorgt ervoor dat de diepte van de kleur en het levendige effect op een unieke manier vorm krijgen. Dat is ook precies de reden waarom de exclusiviteit ervan afstraalt en waarom woonbeton zo populair is voor stijlvolle interieurs.

Woonbeton in de living en keuken

De living en de keuken in de woning in Uithoorn zijn van woonbeton voorzien. De woonkamer loopt namelijk door naar de riante open keuken. Het is mooi voor de eenheid om in deze ruimten voor dezelfde vloer te kiezen. Dat hebben wij op basis van onze expertise aan de bewoners in Uithoorn geadviseerd. Woonbeton leent zich namelijk niet alleen als comfortabel en praktische woonvloer, maar is ook hygiënisch en waterdicht. Daarom is het een vloer die perfect is toe te passen in zowel de living als in de keuken om de ruimten op een natuurlijke wijze met elkaar in verbinding te brengen.

Vloerverwarming voor verhoging van warmtecomfort

Het was een duidelijke wens van de bewoners dat er een vloer moest komen die te combineren is met vloerverwarming. De woonkamer en keuken werden vernieuwd en dat is een prima moment om eindelijk vloerverwarming aan te brengen. G-vloeren is wat dat betreft een allround expert en combineert vloerverwarming moeiteloos met woonbeton. Deze combinatie voorziet de bewoners van de woning in Uithoorn in alle opzichten van het beste comfort. Het is zelfs zo dat de hoofdradiatoren zijn verdwenen uit de living, want de vloerverwarming onder het woonbeton dient nu als hoofdverwarming. Hierdoor ontstaat er in het exclusieve interieur een nog ruimtelijker sfeer.

Kleurkeuze: pearl beige

De keuze voor een kleur van woonbeton voor de woning in Uithoorn is gevallen op pearl beige. Dat is voor ons weer eens wat anders, want de voorkeur gaat bij woonbeton vaak uit naar populaire grijstinten. Pearl beige is een prachtige kleur die goed past bij een woonstijl in een natuurlijke look en doet bovendien authentiek aan. Het verweven effect dat voor een levendig karakter zorgt in combinatie met de specifieke kleur, maak dat de vloer altijd weer een andere unieke aanblik geeft. Het is wat ons betreft een perfecte keuze en de bewoners zijn er heel erg blij mee.