Scheepsvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een schip krijgt op het water met allerlei weersinvloeden te maken en daarom is het belangrijk om op het dek de ideale scheepsvloer te realiseren. Bij een langdurig verblijf op een schip is het daarnaast van belang dat het interieur ook aan de nodige eisen voldoet. Wat dat betreft sluiten de scheepsvloeren van G-vloeren perfect aan op beide situaties. Wij leveren en plaatsen scheepsvloeren op het dek en voor het interieur van het schip.

Veilige scheepsvloer aan dek

Een scheepsvloer aan dek, zoals op het voordek of achterdek dient in de eerste plaats veilig en praktisch te zijn. Bij natte omstandigheden is het bijvoorbeeld belangrijk dat de dekvloer van een stroef oppervlak is voorzien. Een te gladde dekvloer leidt namelijk tot gevaarlijke situaties, zoals glijpartijen en valpartijen met het risico dat er lichamelijk letsel ontstaat. Onze scheepsvloeren voldoen wat dat betreft aan de hoogste normen en zijn ook nog eens bestand tegen chemicaliën en zware machines.

Ruime keuze uit verschillende scheepsvloeren

Uiteraard hebben wij voor verschillende situaties uiteenlopende gietvloeren beschikbaar, zoals voor de marine met een slijtvaste gietvloer die schokbestendig en weersbestendig is. Zo voorzien wij eveneens in veilige scheepsvloeren voor helidekken met een stabiel en onderhoudsarm karakter. Er is verder niet alleen rekening te houden met brandvertragende eigenschappen, maar ook met geluiddemping.

Comfortabele en gemakkelijke scheepsvloer in het interieur

Op het dek van een schip zijn de praktische eisen, zoals onder meer met betrekking tot de veiligheid en draagkracht van groot belang. Het interieur van het woonverblijf of praktisch verblijf aan boord van een schip kent daarnaast ook andere eisen. Bijvoorbeeld als het om het comfort gaat en het praktische gemak om de scheepsvloer in het interieur netjes en schoon te houden. Al onze scheepsvloeren zijn naadloos en in iedere kleur uit te voeren. Voor verblijf aan bood hebben wij bovendien comfortabele scheepsvloeren beschikbaar die elastische eigenschappen bevatten.

Scheepsvloer voor praktische toepassing binnen

Wij bieden een compleet assortiment met scheepsvloeren en voorzien daarom ook in gietvloeren die bij uitstek geschikt zijn voor een praktische toepassing aan boord. Denk maar aan de vloer in de machineruimte of in een aparte sportzaal aan boord van een marineschip. Zo voorzien wij ook in keukenvloeren en kantinevloeren die perfect zijn om toe te passen in een keuken of kantine aan boord van een schip.

Welke scheepsvloer is geschikt?

Het is van het schip, situatie en gebruiksdoel afhankelijk welke van onze scheepsvloeren daar het meest geschikt voor is. Daarom komen wij ook graag met u in gesprek, want dan is het mogelijk de situatie en alle wensen concreet in kaart te brengen. Aan de hand daarvan stellen wij als specialist in scheepsvloeren een passend advies op met een gietvloer op maat. Op deze manier bent u verzekerd van een scheepsvloer die aan alle praktische, technische en esthetische eisen voldoet. Wat dat betreft hebben wij een ruime keuze beschikbaar met zowel functionele als esthetische scheepsvloeren. Neem contact op om persoonlijk een afspraak te maken en naar onze showroom te komen. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u van ons een advies op maat krijgt.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten