Stortvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een stortvloer is een algemene benaming die betrekking heeft op verschillende soorten gietvloeren. Er zijn namelijk stortvloeren geschikt voor om op te wonen net als voor zakelijke toepassingen en stortvloeren voor industrieel gebruik. Dat de typerende benaming gebruikt wordt voor gietvloeren, komt omdat de substantie als het ware over de ondergrond wordt uitgestort. In plaats van storten, is dit proces ook als gieten van de substantie te beschouwen, vandaar de overeenkomt tussen beide benamingen. G-vloeren is specialist in de realisatie van stortvloeren voor particulieren en bedrijven.

Stortvloer voor particulieren

Stortvloeren voor particulieren zijn in allerlei varianten verkrijgbaar bij G-vloeren als naadloze vloer. PU gietvloeren zijn wat dat betreft een van de populairste soorten stortvloeren die met een prachtig strak design de blik vangen in elk interieur. Naast dit type vloer dat door middel van het gieten of storten van tweecomponenten kunsthars uitvloeit, zijn er ook andere typen stortvloeren. Een luxe variant met een stijlvol en exclusief karakter betreft woonbeton, waarbij de substantie eveneens door storten of gieten op de ondergrond komt.

Stortvloer voor zakelijke toepassing

Een stortvloer is dankzij het design en praktische eigenschappen eveneens enorm geschikt voor zakelijke toepassingen. Bijvoorbeeld om als winkelvloer neer te leggen, waarbij de uitstraling van de winkel een boost krijgt. Of als comfortabele kantoorvloer te dienen, waarbij u tevens profiteert van onderhoudsgemak. Stortvloeren zijn door de naadloze uitvoering namelijk heel goed schoon te maken. Er zijn voor zakelijke toepassingen, zoals voor in een showroom allerlei soorten stortvloeren beschikbaar, variërend van kunsthars vloeren tot grindvloeren.

Stortvloer voor industriële branche

In de industriële branche zijn stortvloeren op basis van kunsthars veelvoorkomende vloeren. Er zijn speciaal voor industriële omgevingen ijzersterke vloeren beschikbaar die zowel mechanisch belastbaar zijn als dat deze vloeren chemicaliën kunnen verdragen. Een voorbeeld hiervan is een troffelvloer, maar ook epoxy gietvloeren en epoxyvloeren staan bekend als populaire industriële vloeren. In navolging daarvan is het ook mogelijk om voor een budgetvriendelijke variant te kiezen, zoals voor vloercoating als stortvloer.

Altijd verzekerd van maatwerk

Het is goed om te weten dat u bij G-vloeren bij de aanschaf van een stortvloer altijd verzekerd bent van de beste service en van maatwerk. Het op maat samenstellen en uitvoeren van een vloer is voor elk project voor ons van belang. De talloze soorten stortvloeren, maar ook de toevoeging van extra bestanddelen maken het mogelijk dat wij u de garantie op maatwerk bieden. Bel maar voor een afspraak om langs te komen in onze showroom, waarbij wij u met alle expertise en technische kennis bijstaan om de ideale stortvloer samen te stellen.

Kosten stortvloer: vraag een offerte aan

De kosten van een stortvloer variëren per soort vloer en zijn bovendien van het aantal m2 van het project afhankelijk. Omdat er geen eenduidig inzicht te geven is in de kosten van een stortvloer raden wij u aan om persoonlijk een offerte aan te vragen. Overigens hanteren wij eerlijke en betaalbare prijzen en krijgt u daarvoor de beste kwaliteit en de beste service. Vraag direct online een offerte aan, waarna u spoedig bericht van ons krijgt.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten