Troffelvloer woonkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is bij het opnieuw inrichten van een woning belangrijk om met verschillende aspecten rekening te houden. Denk daarbij maar aan de sfeer, maar ook aan praktisch gemak en functionaliteit. Bij de keuze voor een vloer geldt dat een troffelvloer in de woonkamer aan vele wensen tegemoetkomt. Bovendien is een troffelvloer in de woonkamer een vloer die niet iedereen in huis heeft liggen. Daarmee is er dus ook al meteen sprake van een unieke look in de living in huis. Deze van oorsprong industriële vloer is door G-vloeren zo samen te stellen dat er sprake is van fantastisch comfort.

Troffelvloer woonkamer: uniek en onderscheidend

Een troffelvloer in de woonkamer is pas echt uniek en onderscheidend te noemen. Het vloersysteem dat overigens ook wel bekend staat als harsvloer of mortelvloer bestaat uit een mix van heel fijn grind en kunsthars als epoxy of polyurethaan. Bij de toepassing van een troffelvloer in een woonkamer is er sprake van een mix met polyurethaan. Dit is nodig omdat epoxy meer geschikt is voor industriële doeleinden om bestand te zijn tegen voertuigen en machines. In woonkamers is het eerder van belang dat er een hoog comfort is en het aangenaam is om op de vloer te lopen. Daarom wordt een troffelvloer voor de woonkamer uitgevoerd met polyurethaan. Het unieke en onderscheidende karakter uit zich in het materiaal en in de uitstraling die stoer en robuust is.

Sterk en krasbestendig

In het interieur winnen troffelvloeren in woonkamers gestaag aan populariteit. Dat heeft onder meer te maken met het sterke en krasbestendige karakter. Daarom is deze vloer ook zo geschikt voor huishoudens met kinderen en huisdieren. De extreme robuustheid zorgt ervoor dat er geen kwetsbaarheden zijn en dat de troffelvloer in de woonkamer jarenlang mooi blijft. Ook een voordeel is dat een troffelvloer in verhouding tot vele andere naadloze vloeren een relatief voordelig vloersysteem is. De vloer is verder waterbestendig en heel erg gemakkelijk in het onderhoud. Even met de stofzuiger eroverheen en stof en vuil zijn weer als sneeuw voor de zon verdwenen. Bovendien valt niet elk kruimeltje meteen op, zodat je niet om de haverklap de stofzuiger hoeft te pakken.

Industriële look in het interieur

De industriële look is niet meer weg te denken in het interieur. Het komt dan ook goed uit dat een troffelvoer bij uitstek een van de beste vloersystemen is om bij een industrieel interieur in de woonkamer te laten aansluiten. Bij een verbinding van de living met een open keuken is deze stijl door te trekken. Naast dat een troffelvloer ideaal is om in een woonkamer aan te brengen, geldt dat eveneens voor de keuken. Daarom heeft u ook de mogelijkheid om er in de living en in de open keuken één geheel van te maken. Desgewenst is de troffelvloer zelfs ook in slaapkamers en in de badkamer aan te brengen. Overweegt u om een troffelvloer in de woonkamer te laten aanbrengen? Laat u dan in onze showroom verder inspireren en adviseren en maak daarvoor direct een afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten