Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Magazijnvloer

Reken af met het stof in uw magazijn. De materialen die wij in een magazijnvloer verwerken en de manier waarop wij een magazijnvloer aanbrengen zorgen ervoor dat u een onderhoudsvriendelijke en probleemloze vloer in uw magazijn heeft. Onze magazijnvloer is tevens vochtbestendig wat voor een magazijnvloer zeer praktisch is.

Magazijnvloer verdraagt diverse belastingen

De magazijnvloer kan in verschillende gradaties geleverd worden afhankelijk van de diverse belastingen, van lichte tot zware belasting. De materiaalkeuze voor de magazijnvloer wordt daarom in overleg bepaald.
Vroeger was een schone en stofvrije magazijnvloer voldoende. Tegenwoordig moet een magazijnvloer aan meer eisen voldoen. De magazijnvloer moet tegenwoordig naast functioneel ook mooi zijn.

Magazijnvloer voorzien van uw eigen ontwerp

Het ontwerp van een magazijnvloer lijkt iets onbenulligs. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat het ontwerp van uw magazijnvloer invloed heeft op de werklust van uw werknemers.

Kies daarom een ontwerp en kleur dat bij uw bedrijf past. Een goede magazijnvloer verhoogt de productiviteit van uw mensen. Maak van uw magazijn een showroom waar hard gewerkt wordt.

Onze magazijnvloer wordt tegen een scherpe prijs geleverd

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en verbaas u over de praktische adviezen van onze deskundige medewerkers.

Wilt u meer weten over onze prachtige magazijnvloer?
Meer informatie over onze magazijnvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie magazijn vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrind, grindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Parkeergaragevloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike