Vloercoating Eindhoven

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Vloercoating Almere

Als specialist vloercoating Eindhoven heeft G-vloeren een brede expertise opgebouwd om maatwerkoplossingen te bieden. Er is met vloercoating in Eindhoven van alles mogelijk om tot de perfecte vloerafwerking te komen. Industriële ruimten hebben net als werkplaatsen, parkeergarages, fabrieken en bedrijfshallen profijt van deze slijtvaste en sterke vloerafwerking. Zo is het eveneens mogelijk om vloercoatings toe te passen in winkels en kantoren in Eindhoven.

Vloercoating in Eindhoven voor zwaar gebruik

Bij zwaar gebruik is het belangrijk dat de vloer waar u voor kiest daartegen bestand is. Een van de voordelen bij toepassing van vloercoating in Eindhoven is dat aan deze eis al wordt tegemoetgekomen. De bestendigheid van onze epoxyvloeren gaat bovendien verder dan alleen bestand zijn tegen zware belasting. De het is namelijk een vloerafwerking die eveneens tegen zuren, olie en chemicaliën bestand is. De slijtvaste eigenschappen zorgen voor langdurig gebruik zonder problemen. Vloercoating in Eindhoven voor zwaar gebruik toepassen, heeft verder als voordeel dat er extra functies aan zijn toe te voegen.

Extra functies toevoegen

Zwaar gebruik is te onderscheiden in verschillende vormen, zoals in parkeergarages, waar het een komen en gaan van voertuigen is. Naast het voldoen aan de zware belasting van vloercoating in Eindhoven in een parkeergarage is het ook zo dat het belangrijk is dat de vloer stroef is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om extra functies, zoals antislip aan te brengen, maar is het eveneens een optie om routepijlen en parkeervakken te realiseren. In een productieruimte kan het belangrijk zijn om maatregelen te nemen rondom statische ontlading en in dat opzicht is het mogelijk om de vloercoating in Eindhoven antistatisch te maken.

Mooie uitstraling voor winkels en kantoren

De uitstraling van een vloer bepaalt de sfeer in winkels en kantoren. Wat dat betreft is de toepassing van vloercoating in Eindhoven eveneens een perfecte keuze. Naast alle praktische voordelen, geldt dat er een ruime keuze is uit kleuren en decors. Wilt u meer informatie over de uitvoering van vloercoating in Eindhoven neem dan contact op met G-vloeren en breng een bezoek aan onze showroom. Het aanvragen van een offerte is overigens gratis en geheel vrijblijvend.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten