Vloercoating Groningen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Zoekt u een specialist vloercoating Groningen? G-vloeren is dé leverancier en uitvoerder van vloercoatings voor allerlei projecten. Ook in Groningen zijn wij actief met het plaatsen van dit vloersysteem in onder meer fabrieken, magazijnen, winkels, kantoren, werkplaatsen en parkeergarages. Maak kennis met de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben en kies voor maatwerk bij de specialist vloercoating Groningen.

Vloercoating in Groningen: toepassing op beton

De ondergrond in industriële ruimtes net als in werkplaatsen en parkeergarages, maar ook in winkels en kantoren bestaat vaak uit beton. Nu is kaal beton niet de meest ideale vloer om op te werken, laat staan dat de uitstraling voldoet aan hedendaagse eisen. Bij de keuze voor vloercoating in Groningen op kaal beton tovert u de ondergrond om in een functionele en mooie vloer. Naast de toepassing op beton is het ook mogelijk om vloercoating in Groningen op andere soorten ondergronden te plaatsen, zoals op cement.

Bestand tegen zware belasting

Het is een groot voordeel dat u bij de toepassing van vloercoating in Groningen profiteert van de bestendigheid tegen zware belasting. Denk daarbij aan voertuigen die in parkeergarages aan- en afrijden, maar ook aan zware machines op de fabrieksvloer en stellages met goederen in magazijnen. Vloercoating is daartegen bestand en ook nog eens vloeistofdicht, waarbij er sprake is van bestendigheid tegen zuren, chemicaliën en olie. Het is niet voor niets dat in industriële setting deze vloer veruit een favoriet is. Dat is overigens ook te danken aan de voordelige prijs van vloercoatings.

Kleurkeuze en toevoeging technische aspecten

Al nagedacht over de kleur en andere eisen waar de vloercoating in Groningen aan moet gaan voldoen? Wij hebben in ieder geval al alle RAL-kleuren voor u beschikbaar om een keuze uit te maken en daarbij is het mogelijk kleuren te combineren. Denk maar aan het aangeven van parkeervakken in een garage of aan pijlen die de route naar de uitgang vermelden. Technische aspecten maken eveneens onderdeel van het maatwerk dat wij leveren voor de uitvoering van vloercoating in Groningen. Antistatische kenmerken, toevoeging van antislip of een extra geluiddempende werking? Wij regelen het graag voor u. Neem daarom contact op met G-vloeren als vloercoatingspecialist.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten