Vloercoating Haarlem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Haarlem is geschikt voor winkelpanden en kantoorruimtes net als onder meer voor werkplaatsen en parkeergarages. G-vloeren is zeer ervaren in de plaatsing van dit vloersysteem en realiseert altijd maatwerk. Bent u op zoek naar een echte specialist voor vloercoating in Haarlem neem dan vooral contact op. Wij voorzien in veelzijdige mogelijkheden op het gebied van technische aspecten net als ten aanzien van de functionaliteit en met betrekking tot de uitstraling van vloercoatings.

Vloercoating in Haarlem: vele variaties in praktische functionaliteit

Wij passen vloercoating in Haarlem toe aan de hand van de wensen en eisen die u eraan stelt. Er zijn bijvoorbeeld vele variaties mogelijk als het om de praktische functionaliteit gaat. Dit uiteraard bovenop de standaard kenmerken die al van toepassingen zijn, zoals het slijtvaste karakter, naadloze oppervlak en lange levensduur. De praktische functionaliteit is aan te passen door er een antistatische uitvoering van te maken of door antislip in de gewenste gradatie toe te voegen. Vraag gerust naar de vele variaties die er zijn om voor uw bedrijf in Haarlem de perfect samengestelde vloercoating te realiseren.

Ook mooi in design

Het voordeel van de bedrijfsmatige toepassing van vloercoating in Haarlem is dat deze vloer ook mooi is om te zien. Een ondergrond van beton verandert in een strakke en modern ogende vloer in een kleur naar wens. Er zijn veel opties om kleuren op verschillende manieren toe te passen, zoals door in een magazijn bijvoorbeeld een zebrapad te maken. Of door met pijlen op de grond de route aan te wijzen net als dat het een optie is om uw bedrijfslogo bij de entree in de vloercoating te laten zien. Elke kleur is beschikbaar en het design is bovendien naar wens samen te stellen.

Professioneel advies voor maatwerk

Het is om optimaal te profiteren van de plaatsing van vloercoating in Haarlem belangrijk om de goede keuzes te maken. De vele variaties maken dat niet altijd gemakkelijk, maar wij helpen u daarmee uiteraard graag op weg. Onze expertise maakt het mogelijk u van een uitgebreid advies te voorzien. Wij leveren nu eenmaal maatwerk en doen dat ook voor u.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten