Vloercoating Lelystad

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Lelystad voor bedrijven is een vloeroplossing die voordelig, efficiënt en effectief is. Overigens eveneens voor particulieren die met vloercoating in Lelystad bijvoorbeeld een garage van een functionele en fraaie vloerafwerking willen voorzien. G-vloeren is dé vloercoatingspecialist die verschillende opties biedt om tot perfect maatwerk te komen. Niet allee decoratief gezien, maar ook als het om de praktische uitvoering gaat met toevoeging van technische kenmerken.

Vloercoating in Lelystad: effectief en efficiënt

Er is een reden dat steeds meer bedrijven in Lelystad de keuze maken om vloercoating te laten aanbrengen. Het is een van de meest functionele vloersystemen die er zijn met betrekking tot de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. De prijs per m2 is laag, maar de efficiëntie en effectiviteit is heel hoog. U krijgt met vloercoating in Lelystad namelijk een vloerafwerking die vloeistofdicht is en bestand is tegen machines, voertuigen, olie en chemicaliën. Het vloersysteem is sterk, slijtvast en het onderhoud bestaat vooral uit het schoonhouden van de vloer in de vorm van reguliere reinigingsbeurten.

Werken met kleur

De praktische kant geeft voor veel bedrijven in Lelystad de doorslag om voor vloercoating te kiezen. Mede ook omdat er extra functies aan toe te voegen zijn, zoals antislip of een geluiddempende en brandwerende laag. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om vloercoating in Lelystad ten aanzien van het decoratieve aspect op maat te maken. Wij verwerken onder meer bedrijfslogo’s in coatings net als routebewijzering, oversteekplaatsen en andere kleurdetails. Daar komt bij dat het brede kleurenpallet dat wij tot onze beschikking hebben in alle kleurwensen voorziet.

Vraag een offerte aan

Wilt u in Lelystad ook profiteren van alle voordelen van vloercoating? Vraag in dat geval vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de prijs per m2. Uiteraard zijn wij graag bereid om u van een persoonlijk advies te voorzien. Bel ons maar om een afspraak te maken dan laten wij u binnen en verwelkomen wij u in onze showroom. In verband met het leveren van maatwerk hebben wij voor u in Lelystad meerdere soorten vloercoating beschikbaar, zoals uitgevoerd met kunsthars in de vorm van epoxy of met polyurethaan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten