Vloercoating Maastricht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Maastricht is een vloeroplossing die vele voordelen biedt voor bedrijven, maar ook particulieren profiteren van de unieke eigenschappen van dit vloersysteem. G-vloeren voorziet daarbij in een hoge kwaliteit als het gaat om de samenstelling en de uitvoering van vloercoating in Maastricht. Elk project krijgt bij ons vorm op basis van maatwerk, waarbij wij zowel oog hebben voor de praktische eigenschappen als decoratieve kenmerken.

Vloercoating in Maastricht: slijtvast en sterk

Er zijn veel bedrijven in Maastricht waar de vloer aan hoge eisen moet voldoen. Denk maar aan de belastbaarheid in magazijnen, werkplaatsen en fabrieken. De keuze voor de toepassing van vloercoating in Maastricht maakt het mogelijk om aan hoge eisen te voldoen. Onze vloercoatings zijn zowel belastbaar qua zwaarte als vloeistoffen. Het betreft hier een geheel naadloze vloer die vloeistofdicht is en uitgevoerd is met slijtvaste kenmerken. De harde ondergrond van epoxy dat als basis dient voor deze vloer is verder uit te voeren met extra eigenschappen. Zo maken wij er naar wens een antistatische vloer van of een vloerafwerking die stroef is om onveilige situaties op de werkvloer te voorkomen.

Vloercoatings voor kantoren en winkels

Het hangt van het type vloercoating af voor welke toepassing de vloer het meest geschikt is. Epoxyvloeren staan wat dat betreft bekend als sterke industrievloeren, maar wij hebben ook PU coatings in het aanbod voor bijvoorbeeld winkels en kantoren in Maastricht. Deze vloeren zijn strak, modern en naadloos, waarbij er een keuze is uit alle kleuren. Ook voor showrooms in Maastricht geldt dat onze vloercoating een perfecte oplossing is. Er zijn wat dat betreft allerlei mogelijkheden beschikbaar bij G-vloeren, waarbij maatwerk om tot de perfecte vloerafwerking te komen het uitgangspunt is.

Wat zijn de kosten?

Een groot voordeel is dat de uitvoering van vloercoating in Maastricht voordelig is. Het is namelijk een van onze goedkopere naadloze vloersoorten die uitermate functioneel en decoratief zijn. De kosten zijn te berekenen aan de hand van het vloeroppervlak in combinatie met specifieke wensen voor de uitvoering en afwerking. Het is daarom aan te raden dat u even een offerte aanvraagt bij G-vloeren voor de uitvoering van vloercoating in Maastricht. Overigens staan wij ook klaar om u van advies en verdere informatie te voorzien.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten