Vloercoating renovatie

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating renovatie is een uitstekende oplossing als u constateert dat deze naadloze vloerafwerking beschadigd is. Mogelijk zijn er kleine scheurtjes te zien of is de vloer aan slijtage onderhevig. In dat geval is het doorgaans voordeliger om vloercoating renovatie te laten uitvoeren door G-vloeren. Wij zijn zowel specialist in het aanbrengen als in het renoveren van vloercoatings. Op het gebied van herstel, reparatie en renovatie zijn er diverse mogelijkheden van toepassing net als bij gietvloer renovatie.

Vloercoating renovatie bij kleine scheuren

Het veelvuldig gebruik van vloercoating met zware belasting van voertuigen of machines kan op den duur tot scheurvorming leiden. Dat gebeurt overigens pas na jaren van belasting van de vloer op dagelijkse basis. Het komt ook voor dat er zich een ongelukje voor heeft gedaan, waardoor er een kleine scheur is ontstaan. Of wellicht is de vloercoating destijds door een bedrijf aangebracht, waarbij achteraf gezien de kwaliteit te wensen overliet. Daardoor is er sneller risico op het ontstaan van scheuren. Bij kleine scheuren is het doorgaans mogelijk om vloercoating renovatie toe te passen. Indien het om grote scheuren gaat in het gehele vloeroppervlak is wellicht een andere oplossing nodig. Om te bepalen wat het beste is, komt onze renovatiespecialist graag bij u langs om ter plekke een inventarisatie te doen.

Verkleuring gietvloer: vloercoating renovatie als oplossing

Het komt bij gietvloeren voor dat er onder invloed van uv-licht sprake is van verkleuring. In dat geval hoeft u niet direct de complete vloer te laten vervangen. Er is in dat geval een veel goedkopere oplossing mogelijk, namelijk de toepassing van vloercoating renovatie voor gietvloeren. De gietvloer die onder de coating is aangebracht, is dan nog in goede staat, waarbij er slechts sprake is van verkleuring van de toplaag. De verkleuring is op te heffen door een nieuwe coating aan te brengen. Wij komen graag bij u langs om te beoordelen of vloercoating renovatie voor uw gietvloer de ideale oplossing is. Uiteraard geven wij u daarbij een eerlijk en objectief advies.

Zo gaan wij te werk

Het is niet in alle gevallen mogelijk om vloercoating renovatie toe te passen. Indien het renoveren van de vloer wel tot de mogelijkheden behoort, zijn er diverse oplossingen beschikbaar. Wij komen altijd eerst bij u langs om het probleem vast te stellen, zoals het beoordelen van beschadigingen of het bekijken van de verkleuring en eventuele andere beschadigingen vaststellen. Dat noemen wij inventarisatie van het probleem en aan de hand daarvan voorzien wij u van een advies. Bijvoorbeeld het herstellen van een scheur of het oplossen van een verkleuring en daarbij krijgt u uiteraard een vrijblijvende prijsopgave voor de uitvoering van de benodigde werkzaamheden.

Voordelen vloercoating renovatie

Voercoating renovatie voorziet in meerdere voordelen. Het is als eerste een goedkope en snelle oplossing. Het kost minder tijd om de vloer te herstellen dan een compleet nieuwe vloer aan te brengen. Bovendien versterkt u de vloer met de renovatie en is het oppervlak na herstel van scheuren weer volledig naadloos. Bij verkleuring heeft u de mogelijkheid om voor een nieuwe kleur te kiezen. Neem daarom contact op om uw vloercoating te laten beoordelen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten