Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Utrecht

Als u in de buurt woont van Utrecht en u wilt graag een kwalitatieve vloerbedekking aanschaffen, dan wilt u mogelijk overwegen om onze gietvloer Utrecht eens onder de loep te nemen. De gietvloer Utrecht van G-vloeren vertegenwoordigt duurzaamheid en soliditeit.


Gietvloer Utrecht biedt vele mogelijkheden

Gietvloer Utrecht is een vloerafwerking, dat op de vloer wordt aangebracht door middel van een gietende techniek. G-vloeren kan de gietvloer Utrecht in dit proces voorzien van gevarieerde coatinglagen. Een veel gebruikt voorbeeld is de gietvloer Utrecht gecombineerd met een epoxycoating.

Gietvloer Utrecht maakt van iedere vloer een designvloer

De gietvloer Utrecht is door de hoge elasticiteit het oogappeltje van de designwereld en de industrie. Voeg hieraan toe dat de gietvloer Utrecht geleverd kan worden in veel verschillende kleuren, bestand is tegen verscheidene chemicaliën en een naadloos strakke vloerbedekking vormt, en je hebt de perfecte combinatie voor sportscholen en het bedrijfsleven.

Wij kunnen u adviseren over het meest geschikte type gietvloer Utrecht

Advies nodig over een vloer die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen. Wanneer u meer informatie wilt inwinnen over de gietvloer Utrecht, dan kunt u terecht op onze website www.g-vloeren.nl.

Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl.

Wij leveren gietvloer brabant, epoxycoating, betonlook gietvloeren, polyurethaan gietvloer, gietvloer Amsterdam, epoxy gietvloer. gietvloer betonlook en bieden daarnaast nog vele andere mogelijkheden

Goedkope gietvloeren

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike